HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 251
Dommerskanaal ZZ  144,7833KD Nieuw-amsterdam

Dommerskanaal ZZ 144

7833KD Nieuw-amsterdam

108 m2 / 964 m2
Vraagprijs € 300.000,-
k.k.
Pat Makelaardij
Foto's
Omschrijving


Beste geïnteresseerde, wij verzoeken u vriendelijk om de gehele tekst aandachtig te lezen om het juiste beeld te krijgen van deze charmante woning.

Vrijstaand, levensloopbestendig en compleet wonen op een idyllische locatie onbetaalbaar?? Laat u verrassen door deze zeer betaalbare, uitgebouwde vrijstaande woning gelegen op een royale kavel van 964 m2! In 1980 is er een nieuwe buitenmuur opgetrokken, zijn de dakpannen vervangen en is het huis uitgebouwd. In 1991 is er een riante uitbouw gerealiseerd waar een slaapkamer en inpandige berging op de begane grond in zijn gesitueerd. Het betreft een complete en charmante woning met een vrijstaande stenen garage (in spouw uitgevoerd, v.v. een betonvloer en geïsoleerd zolder) met fijne leefruimte op de begane grond. Het geheel is landelijk en fraai gelegen aan het lommerrijke Dommerskanaal. U dient, afhankelijk van de wensen, rekening te houden met enige modernisering en de bijkeuken is verzakt en dient gesloopt te worden. Ideaal en betaalbaar object om echt uw thuis van te gaan maken!

Indeling: entree in de ruime hal met hardhouten trapopgang, aanbouw (te slopen gedeelte, ca. 9 m2) met witgoedaansluiting, separaat toilet v.v. fontein, en een doorgang naar de riante slaapkamer (14 m2) met direct aangrenzend een inpandige berging die buitenom bereikbaar is maar waar bijvoorbeeld ook een 2e badkamer gerealiseerd zou kunnen worden.
Vanuit de centrale hal is de keuken te bereiken die is v.v. een neutrale, eenvoudige inbouwkeuken en met doorgang naar de straatgerichte woonkamer met een fraaie woonbeleving en een speelse indeling. Op de begane grond is eveneens een kantoor/ studiekamer aanwezig die, indien noodzakelijk of gewenst, ook als slaapkamer in gebruik genomen zou kunnen worden. De kelder is vanuit de oude 'opkamer' te bereiken. Vanuit de woning is er goed contact met de tuin- / en straatzijde en vanuit de bijkeuken is er een achterdeur met directe doorgang naar de royale tuin en een groot terras op het zuiden.

Eerste verdieping: overloop met doorgang naar 3 slaapkamers van resp. 5, 7 en 10 m2 waarvan 2 slaapkamers zijn v.v. een dakkapel. U kunt meer vloeroppervlakte benutten dus de kamers zijn groter c.q. effectiever dan de afmeting doet vermoeden!

Tuin: zeer royale tuin rondom gelegen met goede privacy en een groene, landelijke woonbeleving. De tuin is keurig aangelegd en biedt voor de liefhebber een kans! De bestrating is grotendeels uitgevoerd in een gebakken klinker dat goed past bij het straatbeeld. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig en aan de voorzijde is het oude Dommerskanaal gelegen aangrenzend aan het kassengebied van Erica.

Bijzonderheden: in 1980 extern gerenoveerd waaronder nieuwe buitenmuren, dakpannen en hardhouten kozijnen; in 2019 v.v. een nieuwe HR combiketel; glasvezel aanwezig evenals kabelaansluiting; fraaie, geliefde locatie; alle vrijheid die u zoekt en betaalbaar; ideaal object om nog deels naar uw hand te zetten!; Emmen, natuurreservaat Het Bargerveen, Nieuw- Amsterdam, Erica en Schoonebeek op korte afstand gelegen; goede uitvalswegen richting Zwolle/ Groningen en Duitsland middels de A37.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Woonoppervlakte
108 m2
Perceeloppervlakte
964 m2
Woonlagen
2
Bouwjaar
1930
Inhoud
405 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres