HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Wittendijkweg  1,5912PJ Venlo

Wittendijkweg 1

5912PJ Venlo

261 m2 / 2433 m2
Vraagprijs € 1.250.000,-
k.k.
VeTeBe B.V.
Foto's
Omschrijving


Aan de Wittendijkweg 1 in Venlo ligt dit grote perceel van maar liefst ruim 2400m². Hier zijn zowel een prachtige royale woning (oppervlakte van 261m²) als een ruim bijgebouw (oppervlakte van 185m²) in landelijk moderne stijl gebouwd in 2020. Momenteel worden de puntjes nog op de i gezet en wordt er binnen nog flink verbouwd. Verkoper doet voor 95% alles zelf en zoals te zien is aan de foto’s mag het resultaat er wezen! Alles is keurig strak gemaakt en afgewerkt in een landelijk moderne stijl. Aan alle details is gedacht en diverse voorbereidingen zijn getroffen.

Het is hier prachtig wonen in een rustige omgeving met veel groen op korte afstand. De woning is gelegen tussen het centrum van Venlo en Tegelen en nabij uitvalswegen en diverse voorzieningen waaronder scholen, sportverenigingen, supermarkten, winkels en het ziekenhuis VieCuri van Venlo.

De aangelegde tuin maakt het plaatje compleet. Veel groen en gras zorgt voor een mooie aanblik. Er zijn terrassen aangelegd en diverse boompjes geplant.Algemeen
Op het perceel staan 2 gebouwen. Wanneer we hier voor staan is het hoofdgebouw; de woning aan de linkerzijde te vinden. Aan de rechterzijde vinden we het bijgebouw. Het geheel is ideaal voor bijvoorbeeld een kantoor of praktijkruimte aan huis. Er rust een bestemming op het perceel dat er maximaal 50m² aan oppervlakte mag zijn voor dergelijke beroepen/bedrijven.

Daarnaast biedt de woning (het hoofdgebouw) uitstekend de mogelijkheid om bijvoorbeeld met een groot gezin of meerdere generaties bij elkaar te wonen. Dit is ideaal doordat er een splitsing in de woning is gemaakt, waardoor het linker- en rechtergedeelte ‘los’ van elkaar te gebruiken zijn. Zo zijn er onder andere 2 badkamers en meerdere toiletten te vinden.

Ook het bijgebouw is gesplitst. Hier zijn het rechter- en linkergedeelte symmetrisch aan elkaar ingedeeld.

Zowel de woning als het bijgebouw beschikken beide over een dak met keramische platte dakpannen. Overal is alles voorbereid qua elektra (o.a. alle lichtpunten) en gas. Daarbij zijn ook overal de voorbereidingen getroffen voor elektrische rolluiken. In het bijgebouw in de keuken zitten deze er al in.


Hoofdgebouw / woning
Wanneer we voor de woning staan dan neemt het rechtergedeelte ongeveer 2/3de van de woning in beslag en het linkergedeelte dus 1/3de. Beiden hebben een aparte entree. Er is op de gehele benedenverdieping een tegelvloer met vloerverwarming aanwezig. Boven is dit niet het geval en kan er naar eigen smaak een vloer gelegd worden. De woning is volledig geïsoleerd.

Rechtergedeelte
Zoals aangegeven is het rechtergedeelte het grootste. Dit is te bereiken middels een dubbele openslaande voordeur waarna we in de entree terecht komen. Hier is de trap naar boven en een toilet te vinden. We komen vervolgens in de royale en prachtig uitziende woonkamer/keuken terecht. Dit is een mooie open ruimte met diverse grote raampartijen waardoor er én veel daglicht binnenkomt én er vrij uitzicht is aan alle zijdes over de tuin. In deze ruimte is een grote leefkeuken aan de voorzijde van de woning te vinden. Deze is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en een kookeiland. Door de open verbinding in deze ruimte is het heerlijk om hier ’s avonds met vrienden of familie te zijn en bijvoorbeeld heerlijk te dineren. Tevens zijn hier voorbereidingen getroffen voor een binnen haard zodat er nog meer sfeer gecreëerd kan worden.

Naast de keuken zit een grote bijkeuken met daarin tevens een apart toilet (hangcloset met fonteintje). Vanuit deze benedenverdieping is er door middel van 3 deuren toegang tot de tuin. 2 vanuit de woonkamer en 1 vanuit de bijkeuken.

Vanuit hier komen we op het overdekte terras uit dat keurig is aangelegd en voorzien van een open haard en lichtkoepel. Zo kan er ook op de koude avonden nog heerlijk buiten worden gezeten en geniet je heerlijk in eigen achtertuin.

De bovenverdieping van het rechtergedeelte is als volgt opgedeeld:
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer (voorbereid maar nog nader af te werken, e.e.a. in overleg) en een apart toilet (met fonteintje). De badkamer is voorzien van een hangcloset, douche en enkele wastafel.

Twee van de drie slaapkamers hebben een loopdeur naar een klein balkon/platdak en de hoofdslaapkamer heeft aan de achterzijde een grote raampartij welke wat lager doorloopt. Hier is er mooi vrij uitzicht op de achtertuin. In de hoofd slaapkamer is tevens een aparte afgesloten kast waar de cv-ketel te vinden is.

Linkergedeelte
Het linkergedeelte is ongeveer 1/3de van de totale woning. Hier komen we middels een enkele deur binnen in de entree. Hier is de meterkast en een apart toilet te vinden evenals de trap naar boven.

De benedenverdieping is een grote open ruimte. Hier kan eventueel een tweede keuken geplaatst worden of de ruimte kan bijvoorbeeld dienen als afgesloten keuken waardoor de rechterzijde van de woning een complete woonkamer wordt en het geheel wordt samengevoegd. Er zijn dus meer dan genoeg mogelijkheden om deze woning compleet eigen te maken! Diverse raampartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. Tevens is er een dubbele openslaande tuindeur aan de achterzijde.

De bovenverdieping van dit linkergedeelte bestaat uit een overloop met toegang tot 2 slaapkamers en een badkamer (ook voorbereid maar nog nader af te werken, e.e.a. in overleg). Een van de twee slaapkamers heeft een dakkapel, grote raampartij met klein balkon en een klein inloopkastje. De badkamer is voorzien van een hangcloset, douche en enkele wastafel.

Vanuit deze overloop is er middels een loopdeur verbinding met de overloop aan de rechterzijde.


Bijgebouw
Zoals aangegeven kan het bijgebouw (een gedeelte ervan) uitstekend dienen als kantoor of praktijkruimte aan huis.

Het bijgebouw is symmetrisch ingedeeld en volledig geïsoleerd. Beide zijden zijn middels een dubbele openslaande poort toegankelijk. Aan de linkerzijde zit een aparte ketel van Valliant voor het bijgebouw.

Zowel beneden als boven ligt er een mooie tegelvloer in houtlook mét vloerverwarming. Het bijgebouw heeft overal hardhouten kozijnen en zoals aangegeven zitten in de keuken in het linkergedeelte al elektrische rolluiken. Deze keuken is verder voorzien van een kookplaat, oven, vaatwasser en koelkast. Aan de rechterzijde van het bijgebouw is er ook de mogelijkheid om een keuken te plaatsen.

Beide zijden van de benedenverdieping hebben achterin een loopdeur richting de tuin en aan de zijkant een dubbele openslaande tuindeur. Beide halletjes zijn voorzien van een toilet met fonteintje onder de trap naar boven.

Bovenverdieping
Aan de linkerzijde van het bijgebouw biedt de overloop toegang tot 2 slaapkamers (waarvan een met dakkapel en de ander met een frans balkon) en de badkamer. De badkamer is betegeld en voorzien van een ligbad, douche, hangcloset en een dubbele wastafel. De badkamer is van 2 zijdes en-suite waardoor deze dus ook verbonden is met de rechter bovenverdieping van het bijgebouw.

De rechterzijde heeft op de bovenverdieping één grote slaapkamer met dakkapel en een frans balkon.


Tuin
Een royale achtertuin, gelegen op het zuidwesten, welke uitstrekt achter en naast beide gebouwen zorgt voor een heerlijk vakantiegevoel. Veel gras en diverse beplanting zoals mooie boompjes zorgen voor een vrij uitzicht en heerlijke plek om in de zomer maar ook zeker ’s winters te genieten. Daarnaast is er vrij uitzicht in de omgeving en is op korte afstand divers groen te vinden. In de tuin is een grondwaterpomp met beregeningsinstallatie aanwezig. De voortuin is naar eigen inzicht nog in te delen.


Bestemming
Bij een omgevingsvergunning kan worden afgeweken van de regels ten behoeve van een bed and breakfast.Laat je verrassen door dit prachtige perceel met zowel een woning als bijgebouw in modern landelijke stijl. Er zijn enorm veel mogelijkheden om deze plek eigen te maken. Geniet van landelijk wonen in een rijke omgeving die veel te bieden heeft! De huidige verkoper kan eventueel in overleg helpen om de woning volledig in eigen smaak af te bouwen door dit tot in de puntjes te begeleiden.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
5
Woonoppervlakte
261 m2
Perceeloppervlakte
2433 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
2020
Inhoud
950 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres