HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 252
J.P. Sweelinckstraat  17,7412DV Deventer

J.P. Sweelinckstraat 17

7412DV Deventer

124 m2 / 151 m2
Vraagprijs € 445.000,-
k.k.
Mevrouw de Wit Makelaars
Foto's
Omschrijving


Precies 100 jaar geleden, in 1921, werd dit mooie woonhuis gebouwd. Nu, in 2021, mag ik een nieuwe eigenaar zoeken die voor de komende periode van het huis en van de prettige woonomgeving wil gaan genieten.

Vroeger waren deze huizen huurwoningen en nu zijn ze bijna allemaal in particulier bezit. Ook in dit huis is heel veel gedaan om de moderne tijd op een passende manier te combineren met de sfeer van 100 jaar geleden.
De Jan Pieterszoon Sweelinckstraat is een lommerrijke straat op loopafstand van de binnenstad en de IJssel. Op zonnige dagen zorgen de bomen voor een diffuus licht in huis.

Aan de voorkant van het huis kijk je een zijstraat in. Geen overburen geeft een gevoel van ruimte. De voortuin heeft een beschuttende beukenhaag en is daardoor een aangename plek om van de avondzon te genieten. Ook de achtertuin biedt veel privacy doordat de achtertuin aan de tuinen van de daar gelegen huizen grenst. De ligging op het zuid/oosten maakt dat je al in het vroege voorjaar buiten kunt zitten.

De voordeur geeft toegang tot de vestibule. Een echte vestibule met klapdeur, je leest het goed. Hier ligt een fraaie granitovloer die doorloopt in de hal. Er is een modern toilet en een kelder met stahoogte.
De woonkamer was vroeger "en suite", een deel daarvan is als herinnering bewaard gebleven. De natuurstenen schouwmantel geeft een heel sfeervol tintje aan het geheel. Er ligt een houten vloer en er is een schuifpui naar de achtertuin.
Vanuit de woonkamer is een deur naar de keuken. Heel erg leuk gedaan: de oude broodkast is bewaard en gecombineerd met een hele moderne keuken met alle benodigde inbouwapparatuur waaronder een quooker, Pit-cooking én een combi-stoomoven.

Op de eerste verdieping tref je drie slaapkamers aan met leuke details: inbouwkasten, een schouw en een balkon.
Het klapstuk van deze etage is toch wel de badkamer. Heel leuk betegeld, een wastafelmeubel, ligbad met douche, een aparte douche en een toilet. En daglicht door een flink raam. Een badkamer met een raam is toch wel heel erg fijn.

De vaste trap naar de tweede verdieping leidt naar de overloop met bergruimte, de plek voor de wasmachine, wasdroger en de cv ketel. Dan zijn er nog twee kamers waarvan één hele ruime en een kleinere. Je ervaart de ruimte nog meer doordat je tot in de nok kunt kijken, licht en lucht!

In de achtertuin staat een vrijstaande stenen schuur en er is een achterom. Veel groen, planten en bomen maken de tuin een fijne plek om te spelen of te borrelen. Voor de kleintjes is er natuurlijk ook de beroemde Bandenspeeltuin waarvoor je alleen maar de straat uit hoeft te lopen. Een zeer sympathiek huis op een geweldige locatie.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Woonoppervlakte
124 m2
Perceeloppervlakte
151 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
1921
Inhoud
476 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres