HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 48
Begoniasingel  20,6163BD Geleen

Begoniasingel 20

6163BD Geleen

76 m2 / 141 m2
Vraagprijs € 175.000,-
k.k.
Wij Makelaars
Foto's
Omschrijving


Slimmer kopen.
Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule.
Kopen zonder kosten.
Kopen zonder eigen vermogen.
Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen!
Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar.

Gezellige tussenwoning op een rustige locatie in Lindenheuvel, Geleen. Op loopafstand van het diverse winkels, park, een basisschool en nabij alle voorname voorzieningen en tevens gunstig gelegen ten opzichte van de grote verbindingswegen.

Indeling:

SOUTERRAIN:
Provisiekelder (2.81 * 1.73 m).

BEGANE GROND:
De entree met laminaatvloer met daaraan gelegen de meterkast, en de trapopgang naar de eerste verdieping.
Vanuit de entree is er toegang tot de woonkamer (ca. 6.54 * 3.74 m) met lichte laminaatvloer en deur naar de kelder. Via een open doorgang komt men in de keuken (ca. 3.01 * 2749 m) met nette, witte afwerking, alle voorname apparatuur en openslaande deuren naar de tuin. Daarnaast biedt de keuken toegang tot de geheel betegelde badkamer (ca. 3.01 * 1.78 m) met douche, toilet, wastafel en bergkast.

BUITEN:
De achtertuin is onderhoudsvrij, namelijk geheel betegeld en aan de achterzijde van de woning is een overkapping gerealiseerd. Achter in de tuin ligt een stenen berging (ca. 4.81 * 3.79 m), welke ook van de achterzijde bereikbaar is.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot de twee slaapkamers. De slaapkamers, I (ca. 4.61 * 3.35 m), II (ca. 3.54 * 3.10 m) zijn beide voorzien van nette laminaat vloeren.

TWEEDE VERDIEPING:
Via een vlizotrap bereikbare zoldervliering.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
76 m2
Perceeloppervlakte
141 m2
Woonlagen
4
Bouwjaar
1927
Inhoud
305 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres