HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 82
Molenvaart  293,1761AG Annapaulowna

Molenvaart 293

1761AG Annapaulowna

161 m2 / 1723 m2
Vraagprijs € 425.000,-
k.k.
NoordHollandswonen
Foto's
Omschrijving


WEGENS DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING EN DE HOEVEELHEID BEZICHTIGINGSAANVRAGEN KUNNEN ER HELAAS GEEN AFSPRAKEN MEER WORDEN GEPLAND!

RIANT VRIJSTAAND WOONHUIS OP EEN KAVEL VAN 1.723M²

De huidige eigenaresse woont hier al 48 jaar. Dat zegt toch wel iets over het wonen op deze fantastische plek. Wat een ruimte in en om de woning. Ideaal is het feit dat de woning is gelegen op korte afstand van het NS station en dicht bij basisscholen, het winkelcentrum en sportvoorzieningen.
De woning is altijd netjes onderhouden maar dient wel gemoderniseerd te worden. De mogelijkheden zijn hier echter wel enorm en dit alles op 1.723 m² eigen grond. Droom je al jaren van een praktijk of kantoor aan huis of bijvoorbeeld een kapsalon, Molenvaart 293 is een uitgelezen kans en maakt dit alles mogelijk. Het object heeft een bedrijfsbestemming.
Als we de woning van binnen bekijken dan is er een ruime lichte woonkamer met een granietvloer v.v. van vloerverwarming. Aan de woonkamer grenst een kantoorruimte. In het midden van de woning is de keuken met diverse inbouwapparatuur en meer dan voldoende keukenkasten en inbouwkasten. Vanuit de hal aan de achterzijde is toegang tot een toiletruimte en de trap naar de eerste verdieping. Aan de rechterkant van de woning zijn nog een kantoorruimte, een voormalige kantine en daarachter de garage. Op de eerste verdieping zijn 4 kamers en een badkamer. Het groot pluspunt zijn de 31 aanwezige zonnepanelen. Deze zijn eigendom.
Bent u al lang op zoek naar een vrijstaande woning op een riante kavel? Bel dan gerust voor een bezichtiging.

Indeling:
Begane grond: Entree voorzijde woning, hal met kast voor de gasmeter, rechtdoor de deur naar de keuken vanwaar vervolgens toegang is naar de woonkamer, kantoorruimte, bergkasten, hal aan achterzijde woning met trapopgang naar de 1e verdieping en toiletruimte.
Wanneer u vanuit de hal bij de entree rechts gaat dan zijn daar de voormalige kantoorruimte, kantine en de toegangsdeur naar de ruime garage.

1e verdieping:
Vanaf de overloop zijn 3 slaapkamers, een badkamer en bergkast te bereiken. Via de grootste slaapkamer is er toegang tot een extra kamer. Tevens is er kast met de opstelling van de CV.

2e verdieping:
Boven de eerste etage zit over de hele lengte van de woning een bergzolder. De toegang tot deze zolder gaat via een bergkast in één van de slaapkamers. Het betreft een bergzolder met in het midden een hoogte van ca. 1 meter.

Buiten:
Rondom de woning is enorm veel ruimte. Allereerst een verzorgde voortuin. Rechts naast de woning een pad om de woning te onderhouden en links de oprijlaan. De achtertuin is de hoofdtuin en bestaat deels uit stelconplaten en een groot grasveld. Er zijn tal van mogelijkheden in deze tuin, het houden van dieren, moestuin, siertuin enz. Aan de achterzijde is er een fantastisch uitzicht over de landerijen.

Garage:
Aan de achterzijde, aan de woning vast is een grote garage met 2 elektrisch bedienbare deuren welke geschikt is voor 2 auto’s. Deze garage is vanuit de woning binnendoor te bereiken. Tevens is er een extra ruimte welke omgebouwd kan worden tot een plek voor een 3e auto. De garage wordt verwarmd middels heteluchtverwarming.

Parkeergelegenheid:
In het verleden was op dit adres een taxibedrijf gevestigd. Om zo’n 20 auto’s te kunnen plaatsen is er beton gestort en zijn er stelconplaten neergelegd. Er is dus royaal ruimte om te kunnen parkeren op eigen erf.
Bijzonderheden:
-Vrijstaande woning op een riant perceel.
-Dubbele garage en vrijstaande garage.
- Op het dak van de woning en de garages liggen totaal 31 zonnepanelen.
-Op korte afstand gelegen nabij het NS station.
-Royale parkeergelegenheid.
-Kamper, caravan, boot of een trailer, met gemak plaats je het op eigen terrein.

Kenmerken:
Inhoud woning: ca. 732 m³

1. De gebruiksoppervlakte wonen 161m²;
2. De overige inpandige ruimten 49m² (garage, bergkasten, bergzolder zonder vaste trap of raamopp. < 1 m²);
3. De gebouw gebonden buitenruimte 0m² (balkon, dakterras);
4. De externe buitenruimte 48m² (losse garage, berging);


Perceelopp: ca. 1.723 m²
Bouwjaar: 1925
Soort woning:Vrijstaande woning
Verwarmingsysteem:Centrale verwarming, vloerverwarming, heteluchtverwarming in de garage
Warmwater: Via CV ketel
Isolatie:Dubbele beglazing, dakisolatie
Aanvaarding: In overleg
Bieden vanaf prijs: € 425.000,- K.K.

Aansprakelijkheid:
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze presentatie slechts indicatief is. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Wij vertrouwen erop u hiermee correct te hebben geïnformeerd en hopen u enthousiast te hebben gemaakt voor deze vrijstaande woning op een riant perceel.
Kom kijken en overtuig u zelf, want pas tijdens een bezichtiging ervaart u de woning en kunt u voelen of de woning bij u past. Graag leid ik u rond waarbij u van mij nog meer informatie krijgt.
Ik ben bereikbaar tijdens kantooruren maar ook ’s avonds en in het weekend sta ik klaar voor al uw vragen.
Hartelijk dank voor uw belangstelling en graag tot ziens!

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
431
Woonoppervlakte
161 m2
Perceeloppervlakte
1723 m2
Woonlagen
31
Bouwjaar
1925
Inhoud
732 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres