HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 696
Marga Klompestraat  52,5142MH Waalwijk

Marga Klompestraat 52

5142MH Waalwijk

106 m2 / 203 m2
Vraagprijs € 419.000,-
k.k.
Allround Makelaardij
Foto's
Omschrijving


Moderne twee-onder-een-kapwoning met oprit, garage, vier slaapkamers, zonnepanelen en een achtertuin op het zonnige zuiden.

Het gevoel dat je niet in geld kunt uitdrukken
Een van de mooiste dingen die je kan overkomen is meer krijgen dan je verwacht. Positieve meevallers dus. Zeker als het om iets belangrijks gaat als een huis, is dat natuurlijk van niet te onderschatten waarde. Marga Klompéstraat 52 in Waalwijk staat nu te koop. Je ziet direct dat je hier een heleboel huis hebt, maar toch zijn er nog meer dan voldoende verrassingen om het allemaal nog mooier te maken. Heerlijk rustig wonen op een plek waar niets je afleidt van puur genieten? Dit is hem!

Bijna dertien jaar geleden besloten Sylvia en Patrick dat dit de ideale plek was om hun wooncarrière voort te zetten. “Daar staan we nog altijd helemaal achter. Vijf jaar geleden dachten we al na over wellicht een keer iets anders, maar het feit dat we er zo lang over deden om echt door te pakken, zegt natuurlijk alles. We vinden het niet snel fijner dan hier.” Dat is natuurlijk precies hoe jij je straks ook wilt voelen. De koning te rijk, op de plek waar je alles vindt waarop je hoop én wat fraaie bonussen.

De luxe van keuzes kunnen maken
Verrassingen dus. De eerste zie je al op het moment dat je binnenloopt. “De woonkamer en keuken zijn behoorlijk groot. In huizen die we de afgelopen jaren hebben bekeken, vonden we meestal niet zoveel ruimte. We kunnen hier heerlijk met zijn allen zitten. Als we bezoek hebben, gaan we vaak aan de bar in de keuken zitten. Met wat borrelplanken op de gaspitten is het daar dan heerlijk.” Genieten dus. Met je gezin of een flink gezelschap aan bezoek, het kan allemaal.

Wil je even een moment voor jezelf? Geen enkel probleem. Vier slaapkamers heeft je nieuwe thuis, verdeeld over twee verdiepingen. Slapen? Werken? Een plek voor je hobby? Het kan allemaal. Als je ruimte hebt, heb je iets te kiezen. Dat is natuurlijk niets minder dan een luxe. Symbool voor de keuzemogelijkheden is de badkamer. Onder de douche of toch liever in het ruime bad? Het kan beide. Uiteraard, zou je bijna denken…

Moeiteloos verhuizen
Genoeg plek is natuurlijk fijn, maar wat het allemaal nog wat mooier maakt, is dat de sfeer ook past bij die van een echt thuis. Je hebt meer dan voldoende licht maar zit nergens in het zicht van de straat of buren. Je past de sfeer bovendien in een handomdraai aan je eigen smaak aan, want de woning is voor het merendeel wit. De afwerking en het onderhoud zijn bovendien keurig netjes verzorgd, waardoor je eigenlijk moeiteloos kunt verhuizen. “We zijn altijd bezig gebleven in huis. De keuken zit er eigenlijk pas net in en ook de zonnepanelen op het dak liggen er nog helemaal niet lang. Zonde? Ach, we hebben ervan genoten.” Het kan niet anders dan dat jij dat straks ook gaat doen. In je nieuwe thuis.

Muur van groen
“We wonen heel erg rustig. In de tuin hoor je vooral de vogels fluiten en inkijk hebben we nagenoeg niet. Kinderen kunnen hier fijn en veilig spelen zonder dat je ze continu in de gaten hoeft te houden en verkeer is er niet of nauwelijks omdat ons stukje straat doodloopt.” Rust dus. Ga tijdens de bezichtiging gewoon eens in de tuin zitten. Gewoon om even te genieten van het moment in de zon, midden in de rust. Ga eens lekker achterover zitten en je kunt niet anders dan jezelf een beetje vergapen aan de muur van groen, de hoge eikenbomen aan de dijk, die je dan ziet. Over verrassingen gesproken… Heel veel meer relaxed kun je je niet voelen. Het gevoel dat je je even nergens meer druk om hoeft te maken. Precies zoals je dat thuis graag wilt hebben. Het is ook allemaal perfect in orde. Parkeren is geen enkel probleem door je oprit en eigen garage.

Weten dat je helemaal goed zit
419.000 Euro. De vraagprijs voor Marga Klompéstraat 52 in Waalwijk. Voor dat bedrag koop je heel veel huis op een fraaie plek. Boven alles koop je er een echt lekker thuis voor jezelf e de jouwen. Ga gewoon eens kijken. De bezichtiging laat je zien dat je er alle ruimte hebt om je gang te kunnen gaan, dat je niets hoeft te doen om te kunnen verhuizen en vooral ook dat je je direct op je gemak voelt. Kijk eens goed naar de woning voordat je binnengaat en laat je daarna meerdere keren verrassen. Dan zie je dat het gevoel van meer krijgen dan je had verwacht niet in geld is uit te drukken. Dan weet je dat je helemaal goed zit.

Algemeen:
• Gelegen in een rustige straat nabij een speelveld en natuurgebied;
• Beschikt over een oprit en inpandige garage van 19m²;
• Nette achtertuin van 7,9x9,7m op het zonnige zuiden;
• Beschikt over een elektrische luifel aan de achterzijde van de woning;
• Woning is goed geïsoleerd en voorzien van dubbelglas;
• Voorzien van vloerverwarming in woonkamer, keuken en hal;
• Voorzien van vier slaapkamers;
• Beschikt over 14 zonnepanelen uit 2019;
• Keuken vernieuwd in 2018;
• In 2014 is het platte dak vernieuwd;
• CV-ketel (Atag) uit 2013;

Wil je deze nette tweekapper bezichtigen? Bel met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
43
Woonoppervlakte
106 m2
Perceeloppervlakte
203 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
1990
Inhoud
404 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres