HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 1176
Sionsweg  64,6222EL Maastricht

Sionsweg 64

6222EL Maastricht

223 m2 / 220 m2
Vraagprijs € 475.000,-
k.k.
TIM Vastgoed
Foto's
Omschrijving


MAASTRICHT (Limmel) - Ruime '30-er jaren eengezinswoning met 5 slaapkamers, verrassend veel bergruimte, sfeervolle woonkeuken met optimaal tuincontact en fraai aangelegde tuin op westen met achterom nabij speeltuin en basisschool, op slechts 8 fietsminuten van de binnenstad van Maastricht.

Dit voormalige 'winkelhuis' is jaren met zorg onderhouden door de verkopers die, na 32 jaar met veel liefde en plezier hier te hebben gewoond, geleefd en gewerkt, na lang wikken en wegen hebben besloten hun (t)huis te verkopen om nog eens een volgende verhuisstap te kunnen maken.
Van keldervloer tot de nok meet de woning bijna 15 meter, met een breedte van ruim 7 meter biedt het veel ruimte en daarnaast een heerlijke sfeer op iedere verdieping (er zijn totaal 3 woonlagen en een ruime kelder).
Gezellig samen een glaasje wijn nuttigen in de bijna 25 m2 grote woonkeuken met openslaande tuindeuren en sfeervolle keukeninrichting met Falcon oven en prachtige schouw, of knus rond de houtkachel in de woonkamer, ieder vindt zijn of haar geliefde plekje in dit rustig gelegen huis.
Tijdens de bezichtiging zult u zien dat tot in detail diverse (kasten)wanden door een meubelmaker fraai zijn afgewerkt en voorzien van doordachte verlichting.

Net als bij iedere woning 'op leeftijd' heeft ook deze woning enkele verbeterpunten, die hebben we voor u alvast in een bouwtechnische keuringsrapport laten vastleggen (er zijn daarna inmiddels al enkele essentiële zaken aangepakt in het huis, meer info bij de makelaar).
In de basis is het een oerdegelijk huis met een heerlijke tuin met achterom waar u tot in lengte van jaren met veel plezier kunt wonen, vrijwel zonder stroomkosten dankzij de 14 stuks PV-panelen uit 2020 op het hoofddak.

Weet u trouwens dat de wijken Limmel en het aangrenzende Nazareth een nieuw, levendig hart krijgen? Hoolhoes! In het nieuwe centrum komen winkels en voorzieningen, 28 sociale huurappartementen en 42 koopwoningen.
Dit wordt vlakbij het op 300 meter afstand gelegen Kindcentrum De Geluksvogel gerealiseerd, welke bestaat uit basisschool De Geluksvogel, kinderdagverblijf Het Koekoeksnest, en peuteropvang De Flierefluiters. Kindcentrum De Geluksvogel is een Ecoschool.
Kortom, op deze plek woon je in een gevarieerde wijk met diverse plantsoenen en winkels, een brede school en voorzieningen letterlijk om de hoek en de stad in feite in de binnenzak.

INDELING
Souterrain:
- Bereikbaar vanuit de hal, kelderruimte ca. 25 m2 met witgoedaansluitingen.

Begane grond:
- Entree, hal met trap naar verdieping en kelder en deuren naar woonkamer en keuken, woon- annex eetkamer (totaal ca. 38 m2) met houtkachel en glazen schuifdeur en raam naar keuken, woonkeuken ca. 25 m2 met openslaande tuindeuren, tuinberging.

Eerste verdieping:
- Overloop met toegang naar 3 slaapkamers resp. 5,5 m2 (nu kleedkamer), 20 m2 (voorzijde, nu atelier) en 18,5 m2 aan achterzijde met toegang tot badkamer (d.d. 1999, afm. ca. 9,5 m2) v.v. douchecabine, hoekligbad, wastafel, toilet en handdoekradiator.

Tweede verdieping:
- Overloop met toegang tot 4e slaapkamer (ca. 13,5 m2 v.v. wastafel), hobbykamer (yogaruimte) met dakkapel, toegang tot 5e slaapkamer (ca. 13,5 m2, nu opslag schilderijen) en vaste trap naar 3e verdieping.

Derde verdieping:
- Entresol (ca. 15 m2) met mogelijkheid voor logeerbed en bergruimte.

Tuin:
- Achtertuin op het westen, vanuit keuken ca. 18 meter diep en ca. 7 meter breed, fraai aangelegd met diverse zitjes en afsluitbare toegangsdeur aan achterzijde.

Parkeren:
- Vrij parkeren aan de straat, geen vergunning benodigd.

LIGGING
De woning ligt de Sionsweg met soortgelijke woningen in directe omgeving. De afstand naar centrum Maastricht is beloopbaar in ca. 20 minuten. Op fietsafstand van treinstations Maastricht Noord en Centrum, de aansluiting op de A2 is binnen 2 minuten te bereiken.
De bus met lijnen 9, 10 en 30 stopt 2 zijstraten verder en er is voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg voor de woning.
Buitengoed Geul en Maas ligt heel dichtbij. Dit wordt in de komende jaren een hoogwaardig recreatief landschap dat zich uitstrekt van Maastricht tot aan Schin op Geul. In dit gebied vind je diverse rivierdalen, waaronder het Geuldal, de Watervalderbeek en de Maas. Er is zelfs een fietsroute van 45 kilometer die je langs de mooiste plekken in Meerssen, Maastricht en Valkenburg voert. 

OPLEVERING EN AANVAARDING
In de huidige staat, datum in overleg.

KENGETALLEN
Bouwjaar1930
Gebruiksoppervlakte wonen 223 m²
Overige inpandige ruimte 25 m²
Gebouwgebonden buitenruimte 0m²
Externe bergruimte 13 m²
Indicatie bruto inhoud921 m³
Perceelgrootte 220 m²

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met de makelaar van TIM Vastgoed, tel. 043-3506900.

Voetnoot:
ONDERHOUD
De vermelde staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige toestand is op basis van visuele waarnemingen door de makelaar. Verkopers voldoen aan hun informatieplicht door het verstrekken van een ingevulde Vragenlijst en het aanleveren van een door een onafhankelijk inspecteur opgesteld bouwkundige keuringsrapport.

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Het ontvangen van deze verkoopinformatie en de Vragenlijst is geen vrijwaring voor de kandidaat-koper, die heeft zijn onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Wij vertrouwen erop u hiermee correct te hebben geïnformeerd en hopen u enthousiast te hebben gemaakt voor deze woning.
Kom gerust eens kijken, maak een afspraak voor een bezichtiging en overtuig u zelf, want pas tijdens een bezichtiging ervaart u de woning en kunt u voelen of deze woning en haar omgeving bij u past.

Hartelijk dank voor uw belangstelling en graag tot ziens.
TIM Vastgoed - Thuis In Makelaardij
Tel. 043-3506900

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
11
Aantal slaapkamers
5
Woonoppervlakte
223 m2
Perceeloppervlakte
220 m2
Woonlagen
5
Bouwjaar
1930
Inhoud
921 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres