HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 218
Veengrasstraat  1,9521KC Nieuw-buinen

Veengrasstraat 1

9521KC Nieuw-buinen

174 m2 / 631 m2
Vraagprijs € 425.000,-
k.k.
Makelaardij Schut & Lambers Stadskanaal
Foto's
Omschrijving


Energiezuinige woning!
In de woonwijk “Veenlanden” staat op een perceel van 631m² deze moderne en energiezuinige vrijstaande woning nabij voorzieningen als basisscholen en sportaccommodaties. De in 1998 gebouwde woning is geheel gemoderniseerd en heeft op de begane grond een uitgebouwde woonkamer met halfopen keuken en een schuifpui naar de aparte eetkamer die voorzien is van een fraaie lichtstraat met elektrisch bedienbare zonwering. Verder is er een slaap/werkkamer op de begane grond en een bijkeuken voor het witgoed. Aansluitend is er de voormalige garage die omgebouwd is tot een hobbyruimte maar die eenvoudig weer als garage gebruikt zou kunnen worden. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel en toilet. Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken waar een ruimte is die eventueel als logeerkamer gebruikt kan worden. De woning heeft triple glas beglazing en is volledig geïsoleerd, de verwarming is middels een Hybride systeem (Cv-ketel met een luchtwarmtepomp). De voormalig garage is voorzien van infrarood plafondpanelen, deze zijn ook in de woonkamer aan het plafond gemonteerd om op kille dagen in de zomer niet direct de vloerverwarming te hoeven gebruiken. Op het dak van de woning en de vrijstaande schuur zijn zonnepanelen geplaatst met een opbrengst van maar liefst ca. 10.000 kWh/jaar waardoor de jaarlijkse kosten voor elektriciteit bij deze woning nagenoeg nul Euro bedragen! Mede door het hybride warmtesysteem in combinatie met vloerverwarming (lage temperatuurverwarming) is het gemiddelde gasverbruik per jaar in deze woning slechts ca. 350 kuub, dus kunnen we met recht spreken over een energiezuinige woning!
In de mooi aangelegde siertuin staat een mooie houten terrasoverkapping en een houten schuur die het plaatje bij deze woning compleet maken.


Indeling
Entree/hal; toilet; meterkast; trapopgang; woonkamer met aparte eetkamer (samen ca. 68m²); halfopen keuken (ca. 15m²) voorzien van een luxe inbouwkeuken met apparatuur; slaap/studeerkamer (ca. 10m²); hobbyruimte (voormalige garage) (ca. 22m²); bijkeuken (ca. 6,5m²) voorzien van de cv-opstelling , witgoedaansluitingen en achterentree.

Eerste verdieping
Overloop; 3 slaapkamers (resp.ca. 13m², 13m² en 16m²) waarvan de grootste voorzien is van een vaste trap (wenteltrap) naar de 2e verdieping en een deur naar het balkon; moderne badkamer (ca. 6,5m²) voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel, ligbad en toilet.

Tweede verdieping
Ruimte momenteel in gebruik als kleedkamer en eventueel te gebruiken als logeerkamer

Bijzonderheden
• Gemoderniseerde woning
• Energiezuinig (A label)
• Hybride warmtesysteem (luchtwarmtepomp i.c.m. cv-ketel)
• PV-panelen met een jaarlijkse opbrengst van ca. 10.000 kWh!!
• Laag gasverbruik
• Triple glas
• Vloerverwarming (gedeeltelijk)
• Dak extra geïsoleerd
• Lichtstraat boven de eetkamer met elektrisch bedienbare zonwering
• Gedeeltelijk kunststof kozijnen (draai/kiep)
• Terrasoverkapping en schuur van Douglas hout
• Verhuizen en wonen!

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
174 m2
Perceeloppervlakte
631 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
1998
Inhoud
680 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres