HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 612
Veer  61,4543NK Zaamslag

Veer 61

4543NK Zaamslag

76 m2 / 223 m2
Vraagprijs € 110.000,-
k.k.
Ready Vastgoed
Foto's
Omschrijving


BIEDEN VANAF € 110.000,- K.K.

Zaamslagveer, ook wel ’t Veer genoemd, is een kleine buurtschap met ongeveer 120 inwoners, gelegen 2 kilometer ten oosten van Zaamslag. Het plaatsje is gelegen op een oude dijk die vroeger het achterliggende land beschermde tegen het water. Tegenwoordig heb je een mooi uitzicht over het ingepolderde landschap. Middels de rijksweg is de bereikbaarheid goed. Voor de dagelijkse boodschap en het verenigingsleven kunt u met de fiets naar Zaamslag en voor alle andere voorzieningen is Terneuzen op 6 kilometer ook prima te bereiken!

Indeling
Origineel zijn dit 2 woningen die samengevoegd zijn, daterend uit het begin van de 20e eeuw. De woning is aangekocht geweest als renovatieproject. Hier zijn zeker al mooie stappen gemaakt met onder andere een nieuwe keuken en badkamer, nieuwe kozijnen en een dakkapel, maar het pand zoekt iemand die het gebouw kan afmaken en er een pareltje van kan maken. Zo moet bijvoorbeeld de volledige bovenverdieping ingedeeld en afgewerkt worden. Ook beneden dienen alle vloeren en muren afgewerkt te worden. Er is een spouw gecreëerd middels gevelblokken. Tevens is het dak volledig geïsoleerd.

Middels de voor- en achterdeur wordt de centrale hal betreden. Hier is plaats gemaakt voor de meterkast en hier bestaat tevens de mogelijkheid om de CV-ketel te plaatsen, het leidingwerk ligt er al. Tevens is er een wasmachineaansluiting geplaatst. In de hal is de nieuwe badkamer geplaatst. De ruime badkamer van 8 m² biedt plaats voor het hangtoilet, een ruime inloopdouche en wastafelmeubel. Via de hal wordt de woonkamer en keuken betreden. De keuken is al grotendeels voorzien met apparaten zoals een luxe Falcon oven met 5-pits gastoestel en afzuigkap, een natuurstenen blad en gootsteen en een koelkast. Bij de keuken is genoeg plaats voor een gezellige eetkamer, welke tevens aansluit op de woonkamer.

Eerste verdieping
Toegang tot de eerste verdieping is er nog niet. De trap ligt wel klaar, maar dient geïnstalleerd te worden. Hoe de eerste verdieping in te delen is nog op verschillende manieren mogelijk. Door te spelen met de plaats van de trap, in de hal of in de woonkamer, zijn 2 of 3 slaapkamers zeker te realiseren.

Tuin
Het 223 m² grote perceel biedt alle ruimte voor een behoorlijke tuin. Maak een fijn terras om met familie en vrienden op een mooie zonnige dag lekker te kunnen barbecueën. Er is plaats voor 2 auto’s op de eigen oprit naast de woning.

Bijzonderheden
-Maak de renovatie af en krijg hierdoor een hele leuke woning met verrassend veel ruimte.
-Grotendeels kunststof kozijnen met dubbel glas. Op 2 ramen na, deze zijn van hout met enkel glas.
-Keuken is grotendeels al ingericht met een luxe Falcon oven.
-Eerste verdieping dient nog ingedeeld en afgewerkt te worden.
-Dak is volledig geïsoleerd.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1222
Woonoppervlakte
76 m2
Perceeloppervlakte
223 m2
Woonlagen
222
Bouwjaar
1910
Inhoud
368 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres