HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 641
Koninginneweg  1,4414AM Waarde

Koninginneweg 1

4414AM Waarde

145 m2 / 395 m2
Vraagprijs € 220.000,-
k.k.
Neeskens Makelaars
Foto's
Omschrijving


Aan de Koninginneweg in Waarde mag Neeskens Makelaars u deze vrijstaande woning aanbieden. De tuin is rondom gelegen en aan de woning zit een royale schuur met daarboven extra ruimte op de 1e verdieping. De woning biedt zeeën van ruimte en alles is mogelijk. Één slaapkamer en de badkamer bevinden zich op de begane grond waardoor de woning levensloopbestendig is. Daarnaast zijn op de 1e verdieping een drietal slaapkamers te vinden.

Bekijk de meest uitgebreide presentatie van deze woning op de website van Neeskens Makelaars. Hier bekijk je o.a. de digitale bezichtiging aan de hand van onze uitgebreide 360 graden Matterport tour en vraag je eenvoudig een brochure of bezichtiging aan.

Wat heeft de woning nog meer te bieden?
-Gaskachel maar ook CV
-4 slaapkamers
-Keuken met zicht op achtertuin
-Royale schuur
-Eigen oprit
-Veel bergruimte

Indeling
Middels de voordeur bereikt u een kleine hal. De voordeur is aan de achterzijde van de woning gelegen en bereikbaar middels een pad vanaf de stoep. In de hal treft u toegang tot het toilet en tot de woonkeuken.
De woonkeuken biedt op zijn beurt toegang tot de slaapkamer, ook aan de achterzijde gelegen, de badkamer, schuur en middels en-suitedeuren kunt u naar de woonkamer. De keuken is in hoekopstelling geplaatst en beschikt over diverse inbouwapparatuur.
De badkamer beschikt over een douche en wastafel.

De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en met een kleine opstap loopt u naar de eetkamer. In de woonkamer treft u een gaskachel. Daarnaast zijn er vele raampartijen aanwezig waardoor de ruimte heerlijk licht is.
De eetkamer biedt op zijn beurt toegang tot een klein halletje waarachter de trap naar de 1e verdieping is gelegen.

Op de 1e verdieping zijn diverse toegangen tot bergruimtes. Daarnaast is de lange hal voorzien van een drietal deuren naar 2 slaapkamers en een tussenkamer. De 1e 2 slaapkamers delen een dakkapel en zorgen zo voor wat meer daglicht en ruimte.
De 3e slaapkamer bereikt u middels de tussenkamer. Vanaf de overloop zijn er op 2 plaatsen openslaande deurtjes waarachter veel bergruimte schuil gaat. In één van deze ruimtes is tevens de CV geplaatst.

Schuur
De schuur die aan de woning gebouwd is, is ruim 25 m² groot en aan de voorzijde te openen met een garage deur. In deze deur zit een loopdeur waardoor niet per ce de gehele garagedeur open hoeft. Daarnaast is er aan de achterzijde ook een loopdeur naar de achtertuin.
De schuur beschikt over een verdieping die tevens toegankelijk is via de overloop van de 1e verdieping van het huis.
In het plafond van de schuur zit een groot luik waar u met een trap ook naar de 1e verdieping kunt.

Tuin
De tuin is rondom de woning gelegen en grotendeels groen aangelegd. In de achtertuin is een tuinhuis aanwezig en treft u een kas waar u groenten en fruit in zou kunnen verbouwen. De tuin is afgesloten met een brede poort naast de voordeur aan de achterzijde van de woning.

Ligging
Waarde is een rustig dorp dat gelegen is tussen Kruiningen, Oostdijk en Krabbendijke. Via Kruiningen of Rilland bent u zó op de snelweg in beide richtingen.

Overig
De informatie op deze pagina is door ons zorgvuldig samengesteld. Echter staan wij niet in voor aansprakelijkheid inzake onjuistheden en of niet volledige informatie.

Neeskens Makelaars meet de woningen in volgens de laatste Nen-normen (NEN2580). Verschillen in de meetuitkomsten zijn niet volledig uit te sluiten door afrondingen, interpretatieverschillen of beperkingen tijdens het uitvoeren van de inmeting.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
145 m2
Perceeloppervlakte
395 m2
Woonlagen
2
Bouwjaar
1911
Inhoud
649 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres