HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 677
Dalestraat  13,6262NP Banholt

Dalestraat 13

6262NP Banholt

168 m2 / 363 m2
Vraagprijs € 390.000,-
k.k.
AB-Plaza Vastgoed
Foto's
Omschrijving


De woning is gelegen in het centrum van Banholt nabij de St. Gerlachus Kerk en de supermarkt. Vanuit Banholt lopen diverse fiets- en wandelroutes door het Heuvelland. De woning is in 1968 volledig opnieuw opgebouwd en biedt mogelijkheden voor bijvoorbeeld een kantoor aan huis.

Indeling
Vanuit de entree van de woning is de keuken te bereiken, de keuken is geplaatst in een hoekopstelling en heeft veel lichtinval door de schuifpui met uitzicht op de voortuin. Achter de keuken bevindt zich de toegang naar de provisiekelder. Aan de keuken is de woonkamer gelegen, de woonkamer is voorzien van een sfeervolle kachel. Tevens is hier de houten toegangstrap naar de eerste verdieping gelegen. De woonkamer geeft middels openslaande deuren toegang tot een kleine zijtuin die is gelegen op het zuiden. Aan de andere kant van de keuken bevindt zich een halletje met een wasruimte en toilet.
Vanuit het halletje zijn middels een split level een hobbyruimte en ruime garage gelegen. De garage is circa 9 meter diep. Boven de garage en hobbyruimte zijn nog twee extra kamers en een ruime berging gelegen, die volop mogelijkheden bieden. In de berging is de cv-ketel geplaatst.

Eerste verdieping
Op de 1e verdieping zijn de overloop, 3 slaapkamers en de badkamer gelegen. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel, douche en toilet. Vanaf de overloop is de vliering op de 2e verdieping te bereiken middels een mangat.

Bijzonderheden
- De woning dient gemoderniseerd te worden.
- Kozijnen: uitgevoerd in hardhout en zijn nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Centraal gelegen in Banholt
- Aanvaarding in overleg


De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
168 m2
Perceeloppervlakte
363 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
1968
Inhoud
675 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres