HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 307
Laan van Avant-Garde  191,3059RA Rotterdam

Laan van Avant-Garde 191

3059RA Rotterdam

122 m2 / 118 m2
Vraagprijs € 389.500,-
k.k.
Immobilia Real Estate B.V.
Foto's
Omschrijving


Immobilia presenteert met trots deze unieke woning in de populaire kindvriendelijke woonwijk Nesselande, met in nabije omgeving de Zevenhuizenplas! Het betreft een 4-kamer woning met speelse indeling, veel lichtinval en met serre! De ligging van deze woning is uniek te noemen met voorzieningen als scholen, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen in de buurt.

Indeling begane grond:
Entree in de hal met meterkast. Toegang tot de ruime woonkeuken, gelegen over de gehele lengte van de woning. De keuken is speels ingericht en voorzien van elektrische kookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser en oven. Vanuit de keuken is er toegang tot de fraai aangelegde serre van ca. 14m2, welke direct grenst aan de op het Noordwesten gelegen tuin. De tuin ziet er verzorgd uit, is onderhoudsarm en voorzien van stenen en een houten schuur. Aan de achterzijde van de tuin is er nog een achterom.
Op de begane grond bevindt zich een Finse sauna, welke gesitueerd is in de bergruimte. Apart staand toilet met fonteintje. De gehele begane grond is voorzien van een prachtige houten vloer die het geheel een warme uitstraling geeft. Aan de voorzijde van de woning zijn nog openslaande deuren naar de voortuin.
Open trap naar de woonverdieping.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping is de zonnige doorzonwoonkamer van ca. 35m2 te vinden met Frans balkon aan de achterzijde. Er is voldoende ruimte voor een zit- en eethoek. Vanwege de vele raampartijen is deze woonkamer zeer licht te noemen. Ook op deze vloer ligt de mooie houten vloer.
Trapopgang naar de tweede verdieping.

2e verdieping:
Overloop met toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde is circa 10m2. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorzijde en is circa 14,5m2.
De luxe badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine met massagestralen, wastafel, 2e toilet en design radiator. De badkamer is in het geheel betegeld met een witte wandtegel, antracietkleurige tegel en mozaïekdetails.
De gehele 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking.

Bijzonderheden:
- Nette woning en keurig onderhouden.
- Oplevering kan snel / per direct.
- De woning is gelegen op erfpacht, afgekocht tot en met 30-12-2050. Erfpacht lopend tot 31-12-2100.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper én de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
122 m2
Perceeloppervlakte
118 m2
Woonlagen
3
Inhoud
340 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres