HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 307
Talma Park  12,8561DE Balk

Talma Park 12

8561DE Balk

111 m2 /
Vraagprijs € 210.000,-
k.k.
Makelaardij Bijstra
Foto's
Omschrijving


Op mooie locatie, speciaal voor senioren, staat deze hoekwoning nabij zorgcentrum Talma Hiem. Zorg naar behoefte is hier mogelijk indien gewenst. De woning heeft 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond en 2 slaapkamers op de 1e verdieping, welke te bereiken is via een vaste trapopgang. De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartij, er is tevens toegang tot de tuin, welke gelegen is op het zuiden. Vanuit de woonkamer hebt u ruim uitzicht over de Jelle Meineszleane, de voordeur grenst aan het parkachtige terrein van Talma Hiem met voldoende parkeerruimte. De woning staat op loopafstand van het gezellige centrum van Balk.
De woning is alleen bestemd voor senioren en is een bijzondere vorm van koop, namelijk Lidmaatschap van de Coöperatieve Exploitatievereniging. Dit houdt o.a. in dat er op de woning geen hypotheek gevestigd kan worden.

Indeling
Entree met overkapping, hal met trapopgang, keuken met rechte keukenopstelling en inbouwkast, woonkamer met toegang tot besloten tuin, 2 slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet, bijkeuken met aansluiting voor wasmachine.

Eerste verdieping
Overloop, slaapkamer, zolder/berging.

Bijzonderheden
De woning is traditioneel gebouwd in 1971 en heeft gedeeltelijk dubbele beglazing in houten kozijnen. De woning wordt verwarmd d.m.v. centrale verwarming, warm water wordt door de HR-combiketel verkregen en een huurgeiser. De vloeren in de woning zijn houten vloeren.
Het schilderwerk buitenom wordt onderhouden door de Coöperatie. De jaarlijkse bijdrage aan de Coöperatieve Vereniging is ca. € 980,-.

Balk is een gezellig dorp met alle nodige voorzieningen, scholen, winkels, etc. Door het gezellige centrum loopt vaarwater De Luts, deze mondt uit op het Slotermeer. Balk kent zomers veel toeristen, er zijn dan ook diverse horecagelegenheden en restaurants. De omgeving is bos- en waterrijk, een mooi stukje Friesland.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
111 m2
Woonlagen
2
Bouwjaar
1971111
Inhoud
425 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres