HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 954
Brinkweg  20,5712GB Someren

Brinkweg 20

5712GB Someren

181 m2 / 832 m2
Vraagprijs € 420.000,-
k.k.
Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed
Foto's
Omschrijving


VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING IS BEZICHTIGEN VAN DEZE WONING NIET MEER MOGELIJK. U kunt via deze website een bericht achterlaten. Indien bezichtigingen weer mogelijk zijn nemen wij contact met u op. Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed biedt te koop aan: Vrijstaande, deels gerenoveerde royale vrijstaande woning met vrijstaande garage op rustige woonlocatie in Someren- Heide. De woning beschikt over 4 volwaardige slaapkamers, gerenoveerde badkamer en gerenoveerde bovenverdieping. Met recht een ruime gezinswoning. Een bezichtiging is beslist de moeite waard.

Indeling
Entree. Zeer ruime hal met trapopgang naar eerste verdieping en meterkast. De meterkast is vernieuwd en beschikt over 9 groepen, aardlekbeveiliging en krachtgroep. In de meterput is tevens de aansluiting (met elektrische klep) t.b.v. de beregening

Woonkamer
Royale L-vormige living. Deze woonkamer is zeer praktisch in te delen en het is niet moeilijk voor te stellen om hier nog extra werk-/speelkamer te realiseren. De schouw met open haard. De vloer is voorzien van plavuizen, deels gesausde schoonmetselwerkwanden deels stucwerkwanden. Gewelfd plafond. Een schuifpui geeft toegang tot de zijtuin met prettig terras.

Keuken
Zeer ruime woonkeuken met massief eiken hoekopstelling. Voorzien van gasfornuis, afzuigkap, oven en vaatwasser. Schouw met kachel. Gezellige ruimte!

Bijkeuken
Praktische bijkeuken met aansluiting t.b.v. wasmachine, uitstortgootsteen en toegang tot toiletruimte. Tevens toegang tot de grote kelder.

Kelder:
Royale kelder met cv-opstelling, Bosch combiketel (2011) en verdeler t.b.v. vloerverwarming. De kelder is maar liefst 28m² groot en ook geschikt als hobbyruimte!


Eerste verdieping
Eerste verdieping:
Overloop waaraan 4 slaapkamers, separaat toilet en de badkamer gelegen zijn.

Slaapkamer 1:Ruim 5,15 x 3,80 meter met inbouwkasten en extra bergruimte. Ruime ouderslaapkamer met vloerbedekking, stucwerkwanden en wit schroten plafond.
Slaapkamer 2:ca. 3,67 x 3,86 meter, met vloerbedekking, dakkapel, stucwerkwanden en wit schroten plafond. Tevens vaste trap naar de zolder.
Slaapkamer 3:ca. 4,16 x 3,70 meter, voorzien van wastafel, airco, infra rood verwarmingspaneel en laminaatvloer. Geheel stucwerkwanden en plafonds. Tevens nog extra bergruimte.
Slaapkamer 4:2,68 x 2,61 meter. Voorzien van laminaatvloer en stucwerkwanden en plafonds.

De gemoderniseerde badkamer is zeer compleet uitgerust met douche, ligbad en vaste wastafel met meubel. Stijlvolle en moderne wand- en vloerbetegeling. Een plaatje!
Separaat toilet met fonteintje en fraaie wand- en vloerbetegeling.


Tweede verdieping
Middels vaste trap bereikbare bergzolder. Zeer royale bergzolder, geheel voorzien van laminaatvloer en WTW installatie. Eventueel geschikt te maken als extra slaap- of hobbykamer.

Tuin
Tuin/Exterieur
De ca. 30 meter diepe achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is aangelegd met gazon, terrassen en borders met volwassen beplanting. Op het perceel zijn nog diverse opstallen aanwezig zoals een schuur, tuinhuis en kas. Een fijne tuin om 4 seizoenen lang van te genieten!


Bijzonderheden
Algemeen:

•Royale, deels gerenoveerde vrijstaande woning met grote kelder, garage en veel ruimte!
•Bovenverdieping, inclusief badkamer en toilet gemoderniseerd.
•Voorzien 18 zonnepanelen voor het totale verbruik inclusief een eventueel toekomstige warmtepomp.
•Deels voorzien van vloerverwarming
•Voorzien van aluminium kozijnen met isolerende beglazing.
•Met 4 slaapkamers, ruime garage, woonkeuken, ruime kelder en een grote tuin een ideale gezinswoning.
•Beslist een woning die u van binnen gezien moet hebben.
•Someren is een prettige gemeente om te wonen. Een bruisend verenigingsleven, een gezellig horecaplein en de ‘Brabantse gezelligheid’ staan hier garant voor. Ook is Someren gunstig gelegen ten opzichte van Eindhoven, Weert en Venlo. Toerisme en recreatie zijn de laatste jaren sterk gegroeid. Natuurgebied de Groote Peel, De Strabrechtse Heide en de ontwikkeling van Heihorsten, met onder meer golfbaan de “Swinkelsche”, diverse B&B’s en tal van andere voorzieningen zijn hier voorbeelden van.

Procedure:
Voor meer informatie over deze woning kunt u contact met ons opnemen. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een modelovereenkomst ondertekend. Een concept van een dergelijke koopovereenkomst wordt door ons graag verstrekt, zodat u exact weet wat er juridisch wordt afgesproken.

Waarborgsom:
De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.

Aansprakelijkheid
Deze brochure en eventueel nader te verstrekken gegevens zijn met zorg samengesteld. Voor de verstrekking van deze gegevens zijn wij in grote mate afhankelijk van derden. Daarom aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid voor de juistheid van deze gegevens. De vermeldde informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Eigendomsoverdracht
De eigendomsoverdracht geschiedt door middel van een ‘akte van levering’ bij de notaris. Tenzij anders vermeld, heeft de koper het recht een notaris van zijn keuze aan te wijzen voor de levering. Naast de akte van levering (transportakte) ‘passeert’ ook de hypotheekakte m.b.t. de lening die u van de geldverstrekker ontvangt.

Bijkomende kosten (kosten koper)
Officieel horen bij de ‘kosten koper’:
de overdrachtsbelasting
•notariskosten voor de akte van levering

U krijgt echter ook te maken met de volgende kosten:
•Notariskosten voor de hypotheekakte
•Kadastrale kosten
•Kosten voor het verkrijgen van de hypotheek (percentage of uurtarief)
•Taxatiekosten
Biedingen
In een bod dienen tenminste de volgende zaken worden opgenomen: Koopsom, datum aanvaarding en eventuele roerende zaken en ontbindende voorwaarden.
Financiering
Het financieren van een woning is vaak onvermijdelijk. Graag staan wij u bij voor het maken van de juiste keuze.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
181 m2
Perceeloppervlakte
832 m2
Woonlagen
4
Bouwjaar
1978
Inhoud
800 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres