HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 307
Bakkerstraat  62,2012ZL Haarlem

Bakkerstraat 62

2012ZL Haarlem

61 m2 / 64 m2
Vraagprijs € 395.000,-
k.k.
Voorbach Makelaardij
Foto's
Omschrijving


NIEUW bij Voorbach Makelaardij: luxe turn-key woning in Haarlem, om de hoek van het Spaarne, vlakbij het Frederikspark. De woning is in perfecte conditie gebracht en heeft met de VT-wonen look, chique keuken & vloerverwarming op de eerste verdieping en trendy vloer alles wat de koper vandaag de dag te wensen heeft. Kopers verdringen zich bij dit type woning gezien de ruimte, het afwerkingsniveau en de schaarsheid!

De begane grond is een absolute eye-catcher die zich kenmerkt zich door comfort en luxe. Zo beschikt de trendy woonkamer over een luxe vloer met vloerverwarming en pracht keuken met exclusieve apparatuur. De wanden zijn volledig gestuukt. De hal en het toilet vind u aansluitend aan de woonkamer. De zonnige tuin op het zuiden vergroot het woongenot aanzienlijk. Zo kunt u op alle manieren van uw rust genieten!

Op de 1ste verdieping bevinden zich de 2 slaapkamers, heerlijke badkamer. Ook hier springt de afwerking van de woning springt in het oog. Het balkon is een unicum in de buurt. Gloednieuw en perfect voor stelletjes, starters en doorstromers!

Zoekt u een perfect afgewerkte eengezinswoning met een heerlijke ligging centraal in Nederland? Die u direct kan betrekken? Neem dan volledig vrijblijvend een kijkje bij deze topper in het portefeuille van Voorbach Makelaardij! Wij verwelkomen u graag!

De aanbevelingen van Voorbach Makelaardij
• Woonoppervlak ca. 61 m²+ 4 m² overige inpandige ruimte
• Toplocatie in een karakteristieke straat, vlakbij het Spaarne en het Frederikspark
• Tuin (met achterom) én een dakterras, beiden op het zuiden
• Luxe keuken, badkamer en toiletruimte
• In 2020/2021 geheel verbouwd en gemoderniseerd

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
61 m2
Perceeloppervlakte
64 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
1939
Inhoud
233 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres