HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 307
Burgemeester Goeman Borgesiusstraat  18,8331KA Steenwijk

Burgemeester Goeman Borgesiusstraat 18

8331KA Steenwijk

193 m2 / 227 m2
Vraagprijs € 335.000,-
k.k.
Middelbrink, agrarische- en woonmakelaardij
Foto's
Omschrijving


In het centrum van Steenwijk, met prachtig uitzicht op de Steenwijker Toren en in de nabijheid van de stadswallen, staat deze originele woning uit de jaren dertig. Het centrum van de stad is op loopafstand evenals het station en het multifunctionele theater/sporthal “De Meenthe”. Ontspanning- winkelmogelijkheden dus volop aanwezig.

De woning is gebouwd in 1930 en heeft twee keer een uitbreiding ondergaan: in 1960 en in 1970. Hierdoor is er een grote woning ontstaan van maar liefst 723m³. Verder is de woning in originele staat gebleven maar verkeert in voldoende staat van onderhoud.
Aan de achterzijde van de woning is een relatief kleine en dus makkelijk te onderhouden tuin aanwezig.

Indeling:
Beschutte entree naar de voordeur en bij binnenkomst een ruime hal met trapopgang, kelder en toilet. De hal geeft toegang naar de zitkamer en de eetkamer die middels schuifdeuren van elkaar gescheiden zijn. De eetkamer grenst ook aan de tuinkamer; deze woning heeft dus drie achter elkaar gelegen kamers op de begane grond. Verder is er via de hal ook toegang naar keuken met aansluitend bijkeuken met achteringang en tevens toegang naar werk/praktijkruimte. Aan de achterzijde is nog een afzonderlijke berging beschikbaar.

Verdiepingen:
Overloop met twee slaapkamers en badkamer. De ruime badkamer grenst aan de achterzijde ook nog aan een derde slaapkamer.

Er is een vaste trap naar de ruime zolderverdieping waar eveneens een overloop en drie kamers aanwezig zijn. Voor de duidelijkheid verwijzen wij u graag naar de plattegronden.

Dit is dus een zeer ruime woning in het centrum van Steenwijk met veel mogelijkheden maar waar nog wel het een en ander aan gedaan moet worden.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
6
Woonoppervlakte
193 m2
Perceeloppervlakte
227 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
1930
Inhoud
723 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres