HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 307
Pothstraat  61d,3811JK Amersfoort

Pothstraat 61d

3811JK Amersfoort

59 m2 /
Vraagprijs € 250.000,-
k.k.
Voorbach Makelaardij
Foto's
Omschrijving


NIEUW bij Voorbach Makelaardij: prachtig stadsappartement in het hart van Amersfoort. De woning heeft met de locatie, heerlijke woonkamer, het licht en ruimte alles wat de koper vandaag de dag te wensen heeft. Kopers voor bewoning en investering verdringen zich bij dit type woning. Met het gezamenlijke dakterras, de eigen berging en de parkeervergunning is ook de praktische kant volledig voorzien.

Het appartement is goed geïsoleerd en vanuit de woonkamer kijk je door de grote ramen over de rode pannendaken naar het bekende Flint theater. Via de Pothstraat ben je met een paar minuten bij je favoriete winkel, lunchroom, terras, restaurant of café.

Vanuit de hal van het appartement zijn de badkamer, slaapkamer en de woonkamer met keuken te bereiken. In nagenoeg het hele appartement ligt een nette laminaatvloer en zorgen de grote (dak)ramen voor veel lichtinval. De slaapkamer is ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en een garderobekast. In de heerlijke slaapkamer is de deur naar de wasruimte/berging, waar tevens de cv-ketel hangt. De woonkamer met open keuken is perfect ingedeeld met een zithoek, eethoek en een plek om te werken. Je ziet niet alleen de rode pannendaken van de achtergelegen woningen maar ook de bomen bij Plantsoen Noord en het Flint theater. De keuken in hoekopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur en voor je servies is genoeg plek in de kasten. En wil je lekker buiten zitten? Op de eerste verdieping is het gezamenlijke dakterras!

Zoekt u een heerlijk stadsappartement met een heerlijke ligging centraal in Nederland? Die u direct kan betrekken? Geschikt voor zowel bewoning als investering? Neem dan volledig vrijblijvend een kijkje bij deze topper in het portefeuille van Voorbach Makelaardij! Wij verwelkomen u graag!

De aanbevelingen van Voorbach Makelaardij
• Woonoppervlak ca. 59 m²
• Perfect geschikt voor bewoning en investering
• Mooie, rustige ligging in het centrum
• Gezamenlijk dakterras op de eerste verdieping
• Eigen berging op de begane grond
• Eigen vergunning met parkeerplek
• Nette keuken, badkamer en algehele afwerking

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Woonoppervlakte
59 m2
Woonlagen
12
Bouwjaar
200112
Inhoud
183 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres