HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 79
Sauterneslaan  22B,6213ER Maastricht

Sauterneslaan 22B

6213ER Maastricht

77 m2 /
Vraagprijs € 265.000,-
k.k.
Pooters Makelaardij B.V.
Foto's
Omschrijving


DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ!
'Luxe, rustig gelegen en dichtbij het centrum van Maastricht in de geliefde wijk Campagne' zijn de kenmerken van dit bijzondere appartement. De woning is volledig hoogwaardig gerenoveerd in 2021 en is voorzien van alle moderne vormen van comfort. De lift is nabij de voordeur en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het eigen terrein van het complex.

Indeling
Souterrain:
Privéberging (± 6 m²) en gemeenschappelijke fietsenstalling. 

Begane grond:
Gezamenlijke entree met elektrische toegangsdeur, brievenbussen, bellentableau, intercom, trappenhuis en lift.

Eerste verdieping:
Via de lift of trap kom je bij het appartement. Entree/hal met toegang naar alle vertrekken. De woonkamer (30m²) met open keuken is voorzien van een mooie laminaatvloer en biedt toegang naar het heerlijke balkon (4 m²) en een slaapkamer. De luxe open keuken in hoekopstelling is ontworpen in 2021 en beschikt over alle benodigde (inbouw)apparatuur van o.a. AEG. Slaapkamer 1 (12 m²) en slaapkamer 2 (9 m²) zijn beide gelegen aan de rustige achterzijde. De luxe uitgevoerde badkamer (2021) is uitgerust met een vrijstaand ligbad, vrijstaande badkraan, ruime inloopdouche en twee badkamermeubels. Het toilet is separaat en voorzien van een wandcloset met fonteintje. Daarnaast beschikt het appartement over een multifunctionele ruimte/berging met witgoedaansluitingen. Hier is ook de boiler geplaatst.

Extra informatie:
- Het appartement is in zijn geheel gerenoveerd en aan de tegenwoordige wooneisen volledig aangepast.
- Voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- In het complex is een huismeester aanwezig en de VvE wordt professioneel beheerd.
- Gestoffeerd opgeleverd.
- De VvE-bijdrage voor verzekeringen, schoonmaak en verbruik algemene ruimtes, onderhoud groenvoorzieningen, administratiekosten en opbouw reservefonds bedraagt EUR 155,41 en voor de berging EUR 5,34. 
- De servicekosten betreffen het voorschot stookkosten van EUR 102,97 en waterverbruik van EUR 16,58.

Algemene informatie :
De woning is gelegen in de geliefde wijk ''Campagne'' op slechts 6 min. fietsafstand van o.a. het Vrijthof en het historische stadscentrum. Eveneens gelegen in de nabijheid van scholen, huisarts, apotheek en openbaar vervoer. Ook autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken zijn goed te bereiken. 

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
77 m2
Woonlagen
11
Bouwjaar
197911
Inhoud
246 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres