HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 48
Mezenstraat  11,6165TA Geleen

Mezenstraat 11

6165TA Geleen

87 m2 / 164 m2
Vraagprijs € 175.000,-
k.k.
Wij Makelaars
Foto's
Omschrijving


Slimmer kopen.
Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule.
Kopen zonder kosten.
Kopen zonder eigen vermogen.
Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen!
Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar.

Gezellige tussenwoning met aanbouw op een rustige locatie in Geleen. Op loopafstand van het centrum, sportpark, een basisschool en nabij alle voorname voorzieningen en tevens gunstig gelegen ten opzichte van de grote verbindingswegen.

Indeling:

SOUTERRAIN:
Provisiekelder (2.80 * 1.98 m).

BEGANE GROND:
De entree met tegelvloer met daaraan gelegen de meterkast, het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de kelder.
Vanuit de entree is er toegang tot de L-vormige woonkamer (ca. 5.95 * 3.60 + 2.68 * 2.17 m) met parketvloer en open haard. In de aanbouw (ca. 5.77 * 2.80 m) zijn de keuken en eetkamer gelegen De keuken heeft een nette, houten afwerking en is voorzien van de voornaamste apparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin.

BUITEN:
De achtertuin is onderhoudsvriendelijk met een terras en diverse beplanting. Het achterste gedeelte van de tuin is wat verhoogd. Tegen de woning is een berging gerealiseerd (ca. 3.98 * 1.96 m) welke vanuit de tuin bereikbaar is. De tuin is achterom bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot de badkamer en de drie slaapkamers. De badkamer (ca. 2.08 * 1.16 m) is geheel betegeld en voorzien van een douche en wastafel. De slaapkamers, I (ca. 3.60 * 2.87 m), II (ca. 3.60 * 2.98 m) en III (ca. 2.67* 2.08 m).

TWEEDE VERDIEPING:
Via een vlizotrap bereikbare zoldervliering (ca. 6.07 * 4.50 m) met CV-opstelling.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
34
Woonoppervlakte
87 m2
Perceeloppervlakte
164 m2
Woonlagen
4
Bouwjaar
1948
Inhoud
385 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres