HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 318
Stationsstraat  38,6365CK Schinnen

Stationsstraat 38

6365CK Schinnen

177 m2 / 260 m2
Vraagprijs € 289.000,-
k.k.
LASSOO Makelaars en Financieel Adviseurs
Foto's
Omschrijving


Graag brengen we deze vrijstaande woning met 3 slaapkamers, ruime badkamer, woonkamer, leefkeuken en bedrijfsruimte (bestemming detailhandel) gelegen in Schinnen tot je aandacht. In de nabijheid van het centrum en gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelweg A76 (Geleen-Heerlen-Aken). Interesse? Wij nemen graag de tijd voor je! Plan een afspraak via onze website en we laten je de woning graag zien. Komt een fysieke afspraak niet zo goed uit, bel dan voor de digitale mogelijkheden!

Begane grond:
Via de entree (voorzien van een natuurstenen vloer) is de hal met meterkast (7 groepen, 3 aardlekschakelaars, slimme meter), toilet, bergkast en woonkamer. De betegelde woonkamer ca. 25m2 met natuurstenen vloer biedt toegang tot de L-vormige keuken ca. 23m2 en is voorzien van een 4 pits inductie kookplaat met afzuiging, wastafel en ijskast.

Via de keuken en de aparte toegang aan de voorzijde van de woning is er toegang tot de voormalige kapperszaak van ca. 5,44 x 6,88m.

Eerste verdieping:
Via de opgaande trap bereik je de overloop welke toegang biedt tot 3 slaapkamers, een badkamer en een wasruimte. De badkamer (ca.12,5m2) is voorzien van een dubbele wastafel, een ligbad, een toilet en een inloopdouche. De gehele bovenverdieping) is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de badkamer (volledig betegeld).
Slaapkamer 1 (ca. 2,85 x 5,55) aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer 2 (ca. 3,70 x 4,00) aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer 3 (ca. 2,80 x 4,80) aan de achterzijde van de woning.

Vliering:
Middels een vlizotrap bereikbare bergzolder (ca. 30m2 stahoogte 1,90m) met opstelling CV-ketel (CR Remeha Calenta, eigendom 2010). Het dak is voorzien van isolerende unidek dakplaten.

Tuin:
Via de keuken is er toegang tot de zij tuin die op het zuidwesten is gelegen. Daarnaast is er via een achterdeur in de keuken een naastgelegen stuk grond. Hier bevinden zich de parkeerplaats, een externe berging en overige grond dat nog zelf in te richten is.

Extra grond (natuur):
Tevens is er de mogelijkheid om een stuk grond aan te kopen dat op loopafstand (500m) van de woning bevindt. Ideaal voor een kandidaat koper met eventueel paarden. Het betreft 4.320 m2 (grasland) en 2.206 m2 (natuur).
Verdere informatie verstrekken wij tijdens de bezichtigingen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1956 (conform BAG), perceel: 9 m2 (conform kadaster).
- Begane grond gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
- Woonoppervlakte ca. 177m2.
- Parkeergelegenheid op eigen terrein.
- Drie slaapkamers v.v. laminaatvloeren.
- Inpandige (bedrijfsruimte) ca. 37,5m².

Bestemming:
Informatie inzake de gebruiksmogelijkheden en voorschriften van het desbetreffende gebouw is te krijgen via ons kantoor Lassoo Makelaars & Taxateurs, bij de gemeente of via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Ligging:
Gelegen in het centrum van Schinnen. In de nabije omgeving zijn de volgende voorzieningen gelegen, te weten verschillende winkels, scholen, sportaccommodaties, bosrijke omgeving en de verbindingswegen naar Heerlen, Landgraaf en Maastricht.


De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze, indien de verkoper en koper dit overeenkomen, binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheidsvereiste).
Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

De makelaar Jorrit Haest nodigt u uit voor een bezichtiging.

Mis ons nieuwe aanbod niet en volg ons op facebook en Instagram.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
177 m2
Perceeloppervlakte
260 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
1957
Inhoud
708 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres