HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 612
Luzernevlinder  3,1791TR Denburg

Luzernevlinder 3

1791TR Denburg

226 m2 / 480 m2
Vraagprijs € 745.000,-
k.k.
TM Vastgoed
Foto's
Omschrijving


“We are heading north”, dat is wat de Luzernevlinder ieder voorjaar denkt wanneer deze prachtige vlinder vanuit Zuid-Europa en Noord-Afrika naar het noorden vliegt. Ook op Texel vliegt deze vlinder tijdelijk rond. Alleen de Luzernevlinder die wij u aanbieden is vrij honkvast, deze Luzernevlinder gelegen op nummer 3 staat namelijk als een huis!

En wat voor een huis, met ruim 800 m3 en 226 m2 aan vloeroppervlakte heef u hier aan ruimte geen gebrek. Dit in 2007 gebouwde vrijstaand woonhuis ligt ook nog eens prachtig aan de buitenrand van Den Burg, maar toch op korte afstand van alle gemakken van het centrum. Wilt u de natuur in en lekker wandelen? Dan ligt er met de Hooge berg een prachtig natuurgebied op korte afstand van de woning.

De woning heeft een riante living met aan de voorzijde een keuken voorzien van alle gemakken, aan de achterzijde van de woning een ruime zithoek met gashaard en werkplek. Een schuifpui naar de keurig verzorgde tuin ontbreekt ook niet in deze woning.

Via een centrale hal met toegang tot de garage, toilet en trapopgang bereikt u de verdieping.

De verdieping is gewoon ruim te noemen met 3 prima slaapkamers, ruime badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en ligbad. Separaat van de badkamer is nog een toilet gelegen.

Via een vaste trap bereikt u de 2e verdieping met nog een 4e slaapkamer en een prachtig rond raam waar vanuit u prachtig uitzicht heeft.

De woning is nog v.v. diverse extra’s zoals een zonneboiler van 110 liter, zonnepanelen, een airco, zonnescherm en een tuinkamer. De tuinkamer, dit is toch wel iets om even extra onder uw aandacht te brengen. Want al vroeg in het jaar als de zon zijn stralen laat zien zit u hier heerlijk. Maar ook op een winterdag is het hier heerlijk vertoeven. En vind u het toch iets te koud binnen? Dan zet u lekker de houtkachel aan en geniet u van het lezen van een goed boek of kijkt u een wedstrijdje voetbal op de zondag met uw vrienden.

Parkeren van uw auto kan op uw eigen oprit of voor in de straat.

Nieuwsgierig geworden naar deze leuke woning? Dat mag want wij leiden u graag rond door deze woning zodat u deze woning zelf kunt ervaren.

Huisvestingsverordening
Op 5 oktober 2019 heeft de gemeente Texel een huisvestingsverordening ingesteld. Hierdoor komen uitsluitend personen die maatschappelijk of economisch zijn verbonden met Texel in aanmerking voor een huisvestingsvergunning. De koopgrens van de woningen binnen deze regelgeving ligt op € 600.000,-. Woningen met een koopprijs boven deze grens zijn vrijgesteld van vergunningen. Voor meer informatie en het aanvragen van een vergunning kunt u terecht bij de gemeente Texel.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
226 m2
Perceeloppervlakte
480 m2
Woonlagen
3
Inhoud
867 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres