HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 48
Marie Curiestraat  1,6412VE Heerlen

Marie Curiestraat 1

6412VE Heerlen

108 m2 / 254 m2
Vraagprijs € 190.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving


Wegens de bijzonder vele aanvragen plannen we geen bezichtigingen meer in. Stuur ons een email om op de reservelijst te komen. info@lwm.nu

Volg ons op social media om er in het vervolg eerder bij te zijn.

Welkom in deze ruime hoekwoning in Heerlen, gelegen in de buurt Grasbroek. De woning is gelegen in een rustige omgeving en een verkeersluwe straat. Naast het voordeel van wonen in de kindvriendelijke wijk is de locatie goed te bereiken via de lokale ontsluitingswegen.

Indeling:
Kelder: deze is te bereiken middels een vaste trap vanuit de hal op de begane grond.

Begane grond: vanuit de entree bereikt men de hal, die toegang biedt tot de eerste etage, het toilet, de woonkamer en de kelder. De woonkamer heeft een halfopen verbinding met de keuken en is voorzien van een gezellige haard. De keuken en woonkamer grenzen aan de aanbouw waarin de eetkamer is gevestigd, mede door de grote lichtstraat in de aanbouw is er veel natuurlijk licht op deze etage.

De tuin aan de achterzijde van de woning is te bereiken middels de dubbele tuindeur in de aanbouw. Aan de zijkant van de woning is ook nog een stukje tuin waar een tuinhuis is gesitueerd. Aan de voorzijde is een grote oprit waar drie auto’s geparkeerd kunnen worden.

1ste verdieping: De eerste etage is voorzien van drie riante slaapkamers en de badkamer. De Badkamer is voorzien van een dubbele wasbak en een riant ligbad.

2de verdieping: Deze etage is te bereiken middels een vast trap en is opgedeeld in twee ruimtes. De nokhoogte is rond de 2,03 m waardoor deze etage met name geschikt is als berging.

+ Ideale starterswoning
+ Gewenste locatie in kindvriendelijk wijk
+ Grote oprit voor drie auto’s
+ Riante aanbouw op begane grond
+ 3 slaapkamers
+ Veel berging

Volg ons op Facebook en/of Instagram om previews te zien van alle nieuwe woningen! (LWM Makelaardij)
https://www.facebook.com/LWM.nu https://www.instagram.com/lwm.nu/

De brochure vindt u op onze website www.LWM.nu

Tot snel,
LWM Makelaardij - Makelaars van nu

Disclaimer:
Deze informatie is met zeer grote zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Controleer specifieke, prijs en koop beïnvloedbare zaken en datums alvorens de koop, of vraag het aan LWM. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ter indicatie. De koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Wij adviseren ten alle tijde het inschakelen van een deskundige vertegenwoordiger. Indien u als koper geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Wij verstrekken ook de 'Vragenlijst' en 'Lijst van roerende zaken' op aanvraag (info@lwm.nu)

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
108 m2
Perceeloppervlakte
254 m2
Woonlagen
2
Bouwjaar
1953
Inhoud
484 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres