HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 253
Osdorper Ban  161,1068LV Amsterdam

Osdorper Ban 161

1068LV Amsterdam

66 m2 / 7681 m2
Vraagprijs € 285.000,-
k.k.
LDB Makelaardij
Foto's
Omschrijving


Dit uitstekend ingedeelde drie kamer appartement (woonoppervlakte ca. 67 m2) is gelegen op de vierde verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex met lift. De woning beschikt onder andere over een ruime woonkamer met een keuken, twee slaapkamers van goed formaat, een riant en zonnig balkon (ligging zuid), een nieuw geplaatste badkamer, een nieuw toilet en strak gestuukte wanden. Op de begane grond is er de beschikking over een individuele (fietsen)berging. De vereniging van eigenaren is gezond en wordt professioneel beheerd. Tevens is de erfpachtcanon langdurig afgekocht tot en met 31 mei 2054.

De centrale hal is via een elektronisch toegangssysteem alleen bereikbaar voor bewoners. In de centrale hal bevinden zich de postkasten en twee liften. De woningen zijn bereikbaar via een galerij. Het complex is sinds 2011 aangesloten op stadsverwarming. Voor elk appartement is in de onderbouw een privéberging gereserveerd. De driekamerappartementen in dit complex zijn als volgt ingedeeld: Entree, hal met meterkast. Ruime woonkamer met zonnig balkon op het westen, half open keuken. Er zijn twee slaapkamers, waarvan er één via de woonkamer bereikbaar is. Vanuit de woonkamer komt u in de tweede hal met een inbouwkast en toegang tot de badkamer, het toilet en de tweede slaapkamer. In de onderbouw heeft u beschikking over een individuele berging waar u 10 euro per maand voor betaalt.

Voorzieningen in de buurt In het midden van stadsdeel Nieuw-West ligt Osdorp-Oost. In Osdorp-Oost zijn veel voorzieningen geconcentreerd. Er is een winkelcentrum, een sportcentrum, een bibliotheek, een aantal horecagelegenheden en een tuincentrum. Ook zijn er volop kinderdagverblijven en basisscholen – waarvan één montessorischool – en een lyceum. Met theater De Meervaart heeft Osdorp een culturele voorziening die voor heel Amsterdam van belang is. De Sloterplas biedt verschillende recreatiemogelijkheden. Aan de oever staat een terrasrijk gebouw met verschillende restaurants. Bij Opium is het heerlijk loungen pal aan het water. Osdorp Oost ligt aan de zuidzijde van de Sloterplas. Via de Cornelis Lelylaan is het met de fiets ongeveer 10 minuten naar de Overtoom. Ook de A10 is binnen enkele minuten bereikbaar. Tram 17 is de snelste manier om in de stad te komen. Parkeren is gratis.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1960
- Woonoppervlakte ca. 67m2
- Servicekosten € 124,56 per maand
- Erfpacht is afgekocht tot en met 31 mei 2054
- Beschikking over één individuele berging
- Verwarming en warm water door middel van stadsverwarming
- Complex is voorzien van 2 liften
- Voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
66 m2
Perceeloppervlakte
7681 m2
Woonlagen
14
Bouwjaar
196014
Inhoud
225 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres