HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 246
Vogelzand  2629,1788GR Julianadorp

Vogelzand 2629

1788GR Julianadorp

115 m2 / 160 m2
Vraagprijs € 240.000,-
k.k.
Laan Makelaars
Foto's
Omschrijving


NIEUW TE KOOP!!!
Vogelzand 2629 te Julianadorp

Gelegen in de groenste wijk van Julianadorp, Vogelzand, bieden wij deze ruime split-level gezinswoning aan. Een bijzonder speelse woning met een praktische indeling waar iedere meter van de ca. 120m2 aan woonoppervlak goed wordt benut. De woning biedt een ruime woonkamer, separate keuken, ideale thuiswerk mogelijkheden, 4 prima slaapkamers en verkeert in een goede staat van onderhoud. Parkeren doe je direct voor de deur op eigen grond en in de wijk is er een fijn speelveldje voor de kids. Wanneer je op zoek bent naar een ruime gezinswoning, speels en met een eigen identiteit dan moet je hier zeker komen kijken!

--------
Vogelzand 2629 te Julianadorp wordt aangeboden met een richtprijs van € 240.000 k.k. Gezien de huidige woningmarkt is het niet uitgesloten dat de uiteindelijke verkoopprijs hoger uitvalt. Bezichtigingen kunnen uitsluitend via ons kantoor worden aangevraagd en worden op volgorde van binnenkomst ingepland.
--------

Vogelzand, Julianadorp staat bekend als één van de groenste wijken in onze gemeente. Het is een fijne, rustige woonwijk vol met wandelpaden die verschillende woonerven met elkaar verbinden. Vogelzand ligt aan de buitenrand van het dorp en ligt als wijk wellicht het dichtst bij de duinen en strand. Enkel de golfbaan scheidt de wijk met de vakantieparken waarna je al aan de duinopgang bent. Op wandel- en fietsafstand van de wijk vind je diverse scholen, kinderopvang en ook het uitgebreide winkelcentrum de Riepel waar je naast supermarkten ook diverse verswinkels en de Hema tegenkomt. Naastgelegen aan het winkelcentrum is het Loopuytpark, de oude dorpskern van Julianadorp. Een gezellig plein met o.a. diverse restaurants, een bakker en visboer.

--------
INDELING
--------
Parkeren op eigen grond en toegang tot de berging middels dubbel openslaande deuren. De berging biedt een inpandige toegang tot de woning. Vanuit de berging bereik je de werkkamer en aansluitend de woonkamer. Vanaf de voordeur kom je in de hal met meterkast, vaste kast voor bergruimte en het toilet. Door de hal kom je in de woonkamer voorzien van houten vloer. De woonkamer is tuingericht en vanuit de woonkamer bereik je tevens een werk/speelkamer. De split-level biedt een speelse indeling met halfhoge etages. vanuit de woonkamer brengt een halve trap omhoog je naar de keuken. Een keurige keuken aan twee zijden in een rechte opstelling geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken kom je op een inpandig balkon aan de voorzijde van de woning. De volgende etage is de slaapverdieping. Op deze verdieping vind je 3 prima slaapkamers variërend van ca. 8 tot ruim 13m2 groot. Het volgende level biedt een frisse en ruime badkamer. De badkamer is geheel betegeld en ingericht met een ligbad, wastafel en tweede toilet. Dan de zolderverdieping. Naast veel bergruimte door een inloop- bergkast is er hier ook een royale vierde slaapkamer van bijna 20m2 voorzien van een dakkapel over de gehele breedte van de kamer. De tuin achter de woning is op het oosten gelegen en keurig aangelegd met sierbestrating en borders voor beplanting. Er zijn geen directe achterburen wat een vrij gevoel met zich meebrengt. Achterin de tuin staat een houten tuinberging en de tuin is achterom bereikbaar.

Ben je op zoek naar een speelse en ruime gezinswoning? Neem dan zeker contact op met ons kantoor!

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
115 m2
Perceeloppervlakte
160 m2
Woonlagen
5
Bouwjaar
1978
Inhoud
360 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres