HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 183
Zwanenlaan  14,2566EM 's-gravenhage

Zwanenlaan 14

2566EM 's-gravenhage

142 m2 / 207 m2
Vraagprijs € 719.000,-
k.k.
Koenders Makelaardij
Foto's
Omschrijving


MOMENTEEL HEBBEN WIJ GEEN PLEK MEER VOOR BEZICHTIGINGEN. WIJ VERZOEKEN U VIA FUNDA EEN BEZICHTIGING TE PLANNEN, DAN KOMT U OP DE RESERVE LIJST TE STAAN. MOCHT ER IEMAND UITVALLEN NEMEN WIJ MOGELIJK CONTACT MET U OP.

Unieke kans op een uniek object!

Dit heerlijke brede tussenherenhuis, de middelste van een drie onder één kap, heeft een bijzondere indeling, heerlijke zonnige achtertuin en de mogelijkheid om naar wens de 2e etage in te richten en eventueel beneden de woon verdieping uit te bouwen.

De bijzondere indeling begint beneden, waar men in het midden van de woning de entree treft. De 4 meter diepe voortuin is ideaal voor fietsen, speelgoed en bakken. Entree, tochtportaal met meterkast en garderobe en centrale gang met trap en toilet. Achter een toegang tot de achtertuin.
Links een lichte woonkamer met schuifpui naar de achtertuin. Beneden rechts een frisse open keuken met eethoek. Deze etage is heel eenvoudig flink achter uit te bouwen waar een aaneengesloten tuingerichte woon-eet gedeelte kan ontstaan met eventueel nog een kantoor aan de voorzijde.
Trap naar de 1e etage. Hier thans drie goede slaapkamers met veel inbouwkasten. De badkamer met groot wastafelmeubel, tweede WC en grote douche (stoomfunctie is helaas overleden). Vanuit de rechter slaapkamer is er een balkon aan de achterzijde te bereiken met een balkonkast waar de moderne CV staat opgesteld.

Dan is er een derde woonlaag, tweede etage. Deze is met vergunning in 2007 er op gezet en biedt nog eens ruim 42 vierkante meters aan vrije invulling. De kap is grotendeels geïsoleerd, is grotendeels bijna 4 (!!) meter hoog en heeft een rechte wand waar eenvoudig ramen richting de tuin in kunnen en de schuine kap aan de voorzijde kunt u Velux ramen in plaatsen. Binnen kunt u met wat wanden en een vaste trap te plaatsen de woning eenvoudig benutten tot haar top capaciteit. We hebben daardoor wel de vierkante meters van deze etage mee gerekend, maar er zijn dus nog slaapkamers/ruimtes en eventueel een tweede badkamer vrij in te vullen/toe te voegen!

De achtertuin heeft een grote deels stenen schuur met water, afvoer, elektra en verwarming. Het kozijnwerk van de schuur is deels slecht, maar wellicht dat de schuur toch wat kleiner kan. We denken graag mee met uw wensen en kunnen uiteraard meer tekst en uitleg geven bij deze woning. Verder is de tuin natuurlijk breed, ruim 8,5m, en ca 12m. diep met terrassen, vijver en een barbecue. De zon komt op elk moment van de dag wel ergens op de dag.

Wat niet verandert is de sublieme ligging in de Vogelwijk. De woning ligt namelijk pal achter de Laan van Poot bij de Strandslag 9 of 10, richting strandtenten Fuut, Kwartel of de Staat. Je kijkt vanuit de voorkant van het huis richting de duinen en het bos om heerlijke in te rennen, maar je bent ook nog dicht bij de winkels van de Fahrenheitstraat en de Goudsbloemlaan. De Vogelwijk verder is vele speeltuintjes, scholen en sportlocaties rijk.

Verder niet onbelangrijk:
- Eeuwig afgekochte erfpacht
- NEN 99m2 woonoppervlakte in het meetrapport, maar met de kap meegeteld is er 142 vierkante meter woongenot, bouwt u beneden wat uit komt dat er nog bij!
- Ouderdoms en materialenclausule van toepassing
- Verkoop onder voorbehoud gunning, verkoper is erfgenaam en heeft hier niet (lang) gewoond. Hier nemen wij clausules voor op
- Buitenonderhoud goed
- Binnenwerk is netjes onderhouden, op een paar punten gedateerd maar zeker bewoonbaar. Dus in fases verbouwen kan hier ook prima!

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
142 m2
Perceeloppervlakte
207 m2
Woonlagen
3
Inhoud
485 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres