HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 1484
Louis Paul Boonstraat  18,1321KC Almere

Louis Paul Boonstraat 18

1321KC Almere

128 m2 / 148 m2
Vraagprijs € 325.000,-
k.k.
Prodeomakelaar
Foto's
Omschrijving


PRO DEO Makelaar biedt aan: Ruime tussenwoning in de gewilde Literatuurwijk van Almere!

Bij deze woning dient u even tussen de spullen door te kijken.... Want als u dat kunt, ziet u dat dit een woning is met veel potentie. Een woning waar u echt úw thuis van kunt maken.
Aan ruimte heeft u hier géén gebrek, doordat de woning over drie volwaardige woonlagen beschikt worden alle ruimtes zeer optimaal benut, zelfs de 2e verdieping.

De PRO DEO Makelaar
Alle woningen die de PRO DEO makelaar verkoopt worden verkocht via ons biedingsplatform, hierdoor krijgt iedere koper een eerlijke kans zijn bod uit te brengen.
** Bezichtigen op afspraak **


Zodra u de woning betreedt treft u de entree met de meterkast en de toegang tot de woonkamer.
Bij binnenkomst van de woonkamer valt u direct het riante lichtinval op, doordat de ramen aan de voorzijde tot aan de grond rijken en aan de achterzijde een schuifpui is gerealiseerd.
Vanuit de woonkamer heeft u de toegang tot een halletje waar zich tevens de toiletruimte bevindt.
De keuken is voorzien van een eenvoudige inrichting en middels de schuifpui is de achtertuin bereikbaar.

1e Verdieping
Via de overloop treft u drie slaapkamers waarvan één zeer riante van maar liefst 18 m².
De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet, bad en douchebak. Tevens is dezen voorzien van een raam welke zorgt voor de natuurlijke ventilatie en lichtinval.

2e Verdieping
De tweede verdieping is toegankelijk middels een vaste trap. U heeft hier de mogelijkheid om eventueel een vierde of zelfs vierde én vijfde slaapkamer of werkruimte te realiseren.

Tuin
De achtertuin is gedeeltelijk verhard en voorzien van een houten berging.

Locatie:
Rustig en kindvriendelijk straatje van de populaire Literatuurwijk welke voorzien is van vele plantsoentjes en waterpartijen. De woning is gelegen op loopafstand van speeltuintjes en voetvalvelden.
In de nabijheid bevinden zich diverse scholen, een gezondheidscentrum, winkelcentrum, NS station in de nabij gelegen Muziekwijk, een uitgebreid busbanennet, dichtbij de Hollandse brug.
De uitvalsweg ligt direct aan de Havendreef, die een verbinding vormt met de A6, A1 (Amsterdam 20 min., Bussum 15 min.) en de A27.

Kenmerken:
- Veel ruimte
- Jonge woning (bouwjaar 1999)
- Rustig en kindvriendelijke woonomgeving
- Royale achtertuin
- Verkoper heeft het object niet zelf bewoond, derhalve is de "niet zelf bewoningsclausule" van toepassing
- Verkoper is een professionele partij die de betaalde overdrachtsbelasting verrekend met de koper
- De overdracht vindt plaats bij projectnotaris Marks Wachters te Eindhoven


BIEDEN?
Via de oranje biedingsbalk op de foto van de woning of via Funda kom je op het biedingsplatform van Vastgoed Auctions, hier kun je een account aanmaken. Nu kun je een bod uitbrengen op deze woning binnen de getoonde biedingstermijn. Het eerstvolgende bod is het laatste bod plus de stapgrootte. Wanneer er 15 minuten voor het sluitingsmoment nog een bod gedaan wordt, wordt de biedingsperiode met 15 minuten verlengd. Uiteraard kun je bij je bod een voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring aangeven. Het bod wordt verhoogd met een veilingcommissie die in de uiteindelijke koopsom komt te zitten, zodat deze meegefinancierd kan worden.
Na de sluiting van de biedingsperiode zal de verkoper de biedingen gaan beoordelen en de verkoop gunnen aan het voor hem meest gunstige bod. Daarna zullen wij de winnaar zo spoedig mogelijk informeren en de koopovereenkomst op gaan maken. Deze koopovereenkomst dient vervolgens ondertekend te worden bij onze projectnotaris Marks Wachters notarissen te Eindhoven.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning.

*LET OP: Verkoper heeft het recht voor het sluiten van de veiling een bod te accepteren!

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
128 m2
Perceeloppervlakte
148 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
1999
Inhoud
419 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres