HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 605
Venrayseweg  19a,5825AB Overloon

Venrayseweg 19a

5825AB Overloon

1550 m2
Vraagprijs € 275.000,-
k.k.
VIND Makelaardij
Foto's
Omschrijving


Bouwperceel Venrayseweg 19, Overloon
Droom jij ervan om een huis te bouwen en volledig naar eigen smaak in te delen? Dit perceel op de Venrayseweg van maar liefst 1.550 m² biedt daar alle mogelijkheden toe. Creëer hier het huis waar je altijd al van hebt gedroomd in een straat met zeer luxe woningen in het prachtige Overloon.

Denk in mogelijkheden…
Door je huis op de Venrayseweg links op het perceel te bouwen creëer je een tuin aan de achter- en zijkant van het huis een ruim stuk omliggende tuin. De zij-tuin zou zelfs 36 bij 18 meter kunnen zijn. Hou je van privacy, zet dan een groenstrook aan de rechter zijde zodat je heerlijk beschut in je eigen tuin kunt zitten.

Enorm perceel…
Met een perceel van ruim 1.550 m² heb jij naast het bouwen van jouw droomhuis nog een riant stuk grond over wat jij om kunt toveren tot dé perfecte tuin. Je hebt ruimte voor parkeerfaciliteiten, een loungehoek, een tuinhuis, zwembad en speeltoestel voor de kinderen. Daarnaast houd je nog genoeg ruimte over om wat kleur aan je tuin toe te voegen. Kortom je hebt hier mogelijkheden genoeg.

Ontdek de omgeving…
De Venrayseweg 19 is gelegen in een van de luxere straten van het dorp. Door de weg te volgen kom je in het hart van Overloon terecht. Hier vind je alle voorzieningen die je nodig hebt. Volg je de weg de andere kant uit dan ben je binnen enkele minuten in Venray. Overloon kent een bosrijke omgeving voor heerlijke wandelingen, of kies jij liever voor de prachtige fietsroutes?

Wil jij dit perceel met eigen ogen bekijken? Maak een afspraak en kom een keer kijken!

Kaart
Kenmerken
Perceeloppervlakte
1550 m2
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres