HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 634
Hoogdijk  39,5091CG Oostwestenmiddelbeers

Hoogdijk 39

5091CG Oostwestenmiddelbeers

108 m2 / 451 m2
Vraagprijs € 475.000,-
k.k.
HuisMarct Makelaars
Foto's
Omschrijving


Wat een leuk huis! Deze goed onderhouden vrijstaande woning heeft een sfeervolle woonkamer met veel lichtinval, een leefkeuken met plek voor een tafel en voorzien van openslaande tuindeuren, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad en douche, fraaie houten overkapping aan huis en een vrijstaande multifunctionele berging van ca. 9,00x3,00m inclusief een carport. Alles op een groot perceel van ruim 450m2 met prachtig aangelegde tuin met veel privacy!

Rondleiding!

We komen aan bij het huis en rijden de oprit op. Hier is aan de linkerzijde een apart parkeervak gemaakt, maar er kunnen met gemak meerdere auto's op de oprit geparkeerd worden. Ook is er een carport. We zien een diepe en verzorgde voortuin, hierdoor ligt het huis verder terug van de Hoogdijk en geeft het huis een mooi aanzicht vanaf de straatzijde.
Achter de voordeur komen we in de hal. In de hal een fraaie parketvloer. Hier zien we aan onze rechterzijde de trap naar de 1e verdieping en aan onze linkerzijde de meterkast. De deur recht voor ons brengt ons naar de woonkamer. De woonkamer heeft dezelfde parketvloer en is mooi afgewerkt met strak stucwerk op muren en plafond. Het plafond heeft sierlijsten en inbouwspots. De grote raampartijen geven een prettige lichtinval en geven ook een mooi zicht op de Hoogdijk. De woonkamer heeft door zijn L-vorm een fijne indeling. Plek voldoende voor een Netflix - en eethoek!

De keuken is aan de achterzijde van het huis. Deze is over de volle breedte van het huis en hierdoor lekker ruim. Hier is plek voor een tafel en door de openslaande tuindeuren heb je een mooi zicht op de achtertuin. Open je de deuren sta je direct onder de overkapping, maar hierover straks meer. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van veel werk - en kastruimte en diverse inbouwapparatuur als een koelkast, oven, vaatwasser, gaskookplaat en een afzuigkap. De keuken heeft ook een handige kelderkast. Grenzend aan de keuken is een achterportaal met het toilet en de achterdeur.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer is aan de voorzijde van het huis en deze heeft veel vaste kastruimte onder de kapschuinte. De badkamer heeft een ligbad, douchecabine, toilet en een wastafel. Ook is er een dakkapel. De 2 overige slaapkamers zijn aan de achterzijde van het huis. 1 van deze kamers is momenteel in gebruik als inloopkast, maar is eenvoudig weer in gebruik te nemen als slaapkamer uiteraard. De 3e slaapkamer heeft een eigen wastafel. Op de overloop is extra kastruimte onder de kapschuinte aangebracht.

En buiten?
We 'slaan' de tuindeuren open in de keuken en stappen de achtertuin in. We staan direct onder de overkapping. Deze heeft een mooie hoogte en is uitgevoerd met 2 forse lichtkoepels. De afmetingen van deze overkapping zijn riant waardoor je hier met gemak een grote tuintafel onder kwijt kunt. We kunnen het niet laten om even aan de tuintafel te gaan zitten en te genieten van de achtertuin. Op het moment van onze bezichtiging staat de magnolia boom in bloem en dat is natuurlijk een prachtig gezicht! Wat ons opvalt is de rust hier en het geluid van de vogeltjes. Wij zien ons zelf hier al zitten met een kop koffie of een goed glas wijn. Ook de privacy is hier gewaarborgd. Top! De achtertuin is met zorg aangelegd en onderhouden. Een gazon, vaste beplanting en een mooi 2e terras aan de achterzijde van de tuin. De ligging is zuidwest, dus aan zon hier geen gebrek.

Het grote bijgebouw van ca. 9,00 x 3,00m is opgedeeld in een werkplek/atelier aan de voorzijde en een berging aan de achterzijde. Het atelier heeft inbouwkasten en tevens is hier de opstelling van de HR-combiketel (Nefit Topline, ca. 2011). Het bijgebouw is in spouw gezet en verwarmd, dus voor meerdere doeleinden te gebruiken. Het 2e gedeelte is in gebruik als fietsenberging. Middels een trap is een grote bergzolder te bereiken. Aan de achterzijde van het bijgebouw is nog een schuurtje. Deze heeft vermoedelijk asbesthoudende dakbedekking.

Meer zien? Bel of mail ons voor een afspraak en jij krijgt een exclusieve rondleiding!

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
108 m2
Perceeloppervlakte
451 m2
Woonlagen
2
Bouwjaar
1970
Inhoud
403 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres