HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 640
Morseweg  5,3899BP Zeewolde

Morseweg 5

3899BP Zeewolde

116 m2 / 1206 m2
Vraagprijs € 545.000,-
k.k.
D.A.M. Vastgoed
Foto's
Omschrijving


We hebben hier een zeldzame mogelijkheid om werken en wonen te combineren. Dit fraaie pand biedt zoveel mogelijkheden door de aanwezigheid van een bedrijfshal, een kantoor/showroom en een appartement met dakterras. Dit multifunctionele object is gelegen in Zeewolde waar een bijzonder gunstig ondernemersklimaat is. Gelegen in het midden van Nederland, tussen de A6, A27, A1 en de A28, waar je nog genoeg de ruimte hebt om door te groeien met je onderneming.
Zeewolde heeft volop potentie voor de toekomst; met het oog op de uitbreiding van Lelystad Airport, de vestiging van een enorm datacenter en de toenemende druk op de woning- en bedrijfsmarkt in omliggende steden komt Zeewolde steeds vaker in de picture, ook bij grote bedrijven.
Dit prachtige woon-/bedrijfspand ligt net buiten de bebouwde kom van Zeewolde.
De woning op de 1e etage heeft een woonoppervlak van 116 m² met een dakterras van 48 m². Op de begane grond is het kantoor gelegen van 116 m². Je zou een deel van het kantoor kunnen betrekken bij de woning of andersom. De hal beschikt over 154 m² aan oppervlak. Aan de zijkant en achterkant is voldoende buitenruimte voor extra opslag of uitbreidingsmogelijkheden. Het perceel is in totaal 1206 m² groot.Indeling
Hier kan je wonen en werken in alle vrijheid. Er zijn niet veel bedrijfswoningen op dit deel van het Trekkersveld. Hierdoor heb je alle privacy. Als het meeste van de bedrijvigheid ophoudt in de avond en in de weekenden zit jij hier heerlijk privé. Ook je onderneming zit hier uitstekend. Heel dicht bij de aansluitwegen rijdt je de Morseweg op waar je eigen pand trots op je te staat te wachten. Aan de straatkant en op eigen terrein zijn genoeg parkeerplaatsen aanwezig en ook voor een vrachtwagen is hier ruimte genoeg om makkelijk het terrein op te draaien. Het tijdloze ontwerp van dit fraaie object maakt dat dit echt een representatief onderkomen is voor je bedrijf.
Bij binnenkomst kom je in een ontvangstruimte met toegang naar 4 keurige kantoorruimten die allen zijn voorzien van airco. Er komt veel licht in de kantoorruimten binnen waardoor het hier aangenaam werken is. Op de begane grond is ook een toilet en een wasruimte/archiefruimte.
De bedrijfshal is een praktisch in te delen ruimte van ca. 5,5 meter hoog. De hal is toegankelijk via een elektrische overheaddeur en is voorzien van een lichtstraat, krachtstroom en een heater.


Eerste verdieping
De bovenwoning is binnendoor te bereiken en ook buitenom via het dakterras. Deze 1e verdieping is momenteel volledig in gebruik als kantoor maar is oorspronkelijk voorzien van een riante living met een luxe keuken, 3 slaapkamers, een badkamer en een toilet. De badkamer beschikt over een inloopdouche, een dubbel wastafelmeubel en een designradiator. Tussen de woonkamer en de keuken is een tussenwand geplaatst. De luxe keuken, in een U-opstelling, beschikt over een werkruimte, een 5-pits gaskookplaat, een oven, een RVS afzuigschouw, een koelkast, een vriezer en een vaatwasser. Vanuit de keuken is toegang tot een groot en zonnig gelegen dakterras.
Achter het pand grenst een vijver van de gemeente. Dat geeft vanaf het dakterras een mooi uitzicht.


Tuin
Aan de achterzijde van het pand is een groot buitenterrein waarvan een stukje overkapt is. Hier is nog voldoende plek voor extra opslagruimte of voor het uitbreiden van het bedrijfspand.Bijzonderheden
- Bouwjaar: 2004
- Woning: 116 m² met een dakterras van 48 m²
- Kantoor: ca. 116 m²
- Hal: 154 m²
- Inhoud ca. 1618 m³
- Perceeloppervlak is 1206 m²

Vraagprijs € 545.000,- k.k. excl. BTW

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
116 m2
Perceeloppervlakte
1206 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
2004
Inhoud
1618 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres