HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 1484
Vaarselstraat  45A,5711RC Someren

Vaarselstraat 45A

5711RC Someren

182 m2 / 1338 m2
Vraagprijs € 680.000,-
k.k.
Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed
Foto's
Omschrijving


Op zeer gewilde woonstand, in het buitengebied maart toch op korte afstand van het centrum van Someren gelegen vrijstaand landhuis met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Dit fraaie landhuis is aan de achterzijde prachtig vrij en op het zuiden gelegen. Een ruim vrijstaand garagegebouw biedt royaal plaats aan 2 auto’s en werkruimte. Zeer ruime, praktische gezinswoning. Ideaal voor mensen die ‘buiten’ willen wonen maar ook prijs stellen op voorzieningen op korte afstand.

Indeling
Entree
U bereikt de voordeur of achterom via een royale oprit met parkeerplaats voor meerdere auto’s.
Ruime hal met meterkast (vernieuwd i.v.m. zonnepanelen), trapopgang naar verdieping. De gang biedt tevens toegang tot slaapkamer, bijkeuken, keuken en toilet.

Woonkamer
De zeer ruime en lichte woonkamer is praktisch in te delen en voorzien van een sfeervolle gashaard met schouw. De vloer is voorzien van marmeren vloer. Wanden en plafonds zijn fraai gestukadoord en voorzien van stuuklijsten. Een schuifpui biedt toegang naar het terras en zorgt voor veel lichtinval.

Keuken
Woonkeuken met inrichting in L-opstelling voorzien van vaatwasser, inductie kookplaat, koelkast, combi-oven, koelkast en spoelbak met lekbak. Een schuifpui zorgt voor extra tuincontact. Vanaf de keukentafel is er een fantastisch uitzicht op de prachtig aangelegde tuin en de achtergelegen landerijen!

Via de keuken is de centrale gang bereikbaar met toegang tot de slaapkamer, toiletruimte en wasruimte.

Slaapkamer met badkamer en suite

Zeer ruime slaapkamer begane grond, voorzien van stucwerkwanden en plafonds. Ingebouwde rolluiken zorgen voor voldoende verduistering en stilte.
De badkamer is voorzien van inloopdouche, toilet en dubbele wastafel in ombouw.

De wasruimte is voorzien van aansluitingen ten behoeve van witgoed, extra wastafel en bergruimte.


Eerste verdieping
Overloop waaraan 3 slaapkamers en de tweede badkamer gelegen zijn.

Slaapkamer 1:ca. 6,65 x 5,34/4,06 meter (tot aan 1,50 lijn), voorzien van inbouwkastenwand, vloerbedekking stucwerkwanden en plafonds.
Slaapkamer 2:ca. 4,28 x 3,28 meter (tot aan 1,50 lijn) voorzien van vloerbedekking, stucwerkwanden en plafond. Veel kastruimte in knieschotten. Voorzien van rolluik.
Slaapkamer 3:ca. 4,28 x 3,28 meter (tot aan 1,50 lijn) voorzien van vloerbedekking, stucwerkwanden en plafond. Veel kastruimte in knieschotten. Voorzien van rolluik.

Ruime badkamer voorzien van ligbad, vaste wastafel en toilet.


Tweede verdieping
Middels vlizotrap bereikbare bergzolder met betonnen dekvloer. CV-opstelling Nefit HR ca. 2011.

Tuin
Terras:
Overdekt terras waar het heerlijk verblijven is met een prachtig uitzicht op de tuin. Het terras is met zonne/windwering af te sluiten.

Bijgebouw:

Zeer royale garage met bergzolder. Dubbele elektrische bedienbare garagedeuren. Vlizotrap naar zeer ruime bergzolder. Met 41 m² kan deze garage multifunctioneel ingezet worden.

Tuinkamer:
Aansluitend aan de garage en met een schuifpui naar de tuin is dit een zeer fijne ruimte om vroeg in het voorjaar of laat in het najaar van de tuin te genieten. Uiteraard ook multifunctioneel inzetbaar.

Tuin:
Prachtig aangelegde tuin met terras, prieel gazon en borders. De tuin is op het zuiden gelegen en biedt optimale privacy. Uiteraard kunt u vrij achterom.
De tuin heeft veel volwassen beplanting en bomen. Een prachtig vergezicht zoals u zelden zult aantreffen!


Bijzonderheden
•Ruim, degelijk gebouwd, vrijstaand landhuis op gewilde woonstand. In het buitengebied en toch niet ver van het centrum van Someren.
•Met 4 slaapkamers en 2 badkamers een ideale gezinswoning, maar ook zeer geschikt voor senioren.
•Geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Diverse ingebouwde rolluiken
•18 zonnepanelen, compleet isolatiepakket, Energielabel A.
•Prachtige ligging met schitterend uitzicht op de landerijen.
•Heerlijke, veel privacy biedende tuin.
•Beslist een woning die u van binnen gezien moet hebben.
•Someren is een prettige gemeente om te wonen. Een bruisend verenigingsleven, een gezellig horecaplein en de ‘Brabantse gezelligheid’ staan hier garant voor. Ook is Someren gunstig gelegen ten opzichte van Eindhoven, Weert en Venlo. Toerisme en recreatie zijn de laatste jaren sterk gegroeid. Natuurgebied de Groote Peel, De Strabrechtse Heide en de ontwikkeling van Heihorsten, met onder meer golfbaan de “Swinkelsche”, diverse B&B’s en tal van andere voorzieningen zijn hier voorbeelden van.Procedure:
Voor meer informatie over deze woning kunt u contact met ons opnemen. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een modelovereenkomst ondertekend. Een concept van een dergelijke koopovereenkomst wordt door ons graag verstrekt, zodat u exact weet wat er juridisch wordt afgesproken.

Waarborgsom:
De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.

Aansprakelijkheid
Deze brochure en eventueel nader te verstrekken gegevens zijn met zorg samengesteld. Voor de verstrekking van deze gegevens zijn wij in grote mate afhankelijk van derden. Daarom aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid voor de juistheid van deze gegevens. De vermeldde informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Eigendomsoverdracht
De eigendomsoverdracht geschiedt door middel van een ‘akte van levering’ bij de notaris. Tenzij anders vermeld, heeft de koper het recht een notaris van zijn keuze aan te wijzen voor de levering. Naast de akte van levering (transportakte) ‘passeert’ ook de hypotheekakte m.b.t. de lening die u van de geldverstrekker ontvangt.

Bijkomende kosten (kosten koper)
Officieel horen bij de ‘kosten koper’:
•de overdrachtsbelasting
•notariskosten voor de akte van levering

U krijgt echter ook te maken met de volgende kosten:
•Notariskosten voor de hypotheekakte
•Kadastrale kosten
•Kosten voor het verkrijgen van de hypotheek (percentage of uurtarief)
•Taxatiekosten

Biedingen
In een bod dienen tenminste de volgende zaken worden opgenomen: Koopsom, datum aanvaarding en eventuele roerende zaken en ontbindende voorwaarden.

Financiering
Het financieren van een woning is vaak onvermijdelijk. Graag staan wij u bij voor het maken van de juiste keuze.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
182 m2
Perceeloppervlakte
1338 m2
Woonlagen
32
Bouwjaar
1992
Inhoud
720 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres