HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 246
Burgemeester G W Stroinkweg  83,8343XL Zuidveen

Burgemeester G W Stroinkweg 83

8343XL Zuidveen

94 m2 / 331 m2
Vraagprijs € 225.000,-
k.k.
Van Stenwic Makelaardij en Taxaties
Foto's
Omschrijving


Met de rust van het buitengebied, maar op fietsafstand van Steenwijk centrum, is deze twee-onder-een-kap woning uitstekend gesitueerd. Op een perceel van 331 m2 is er aan buitenruimte geen gebrek en door de riante uitbouw is ook de woning reeds fors uitgebreid. In totaal een leuke woning, op een mooie plek en met volop potentieel.

Indeling
De huidige indeling van de woning is gebaseerd op een groot huishouden. Met in het voorhuis een woonkamer en in de uitbouw een keuken, eetkamer, badkamer en extra slaapvertrekken. Ideaal voor een groot gezin, maar misschien niet praktisch voor u. Geen probleem, want alle binnenmuren in de uitbouw zijn niet dragend. Hierdoor kan eenvoudig een totaal andere indeling worden gecreƫerd op de begane grond. Wat dacht u bijvoorbeeld van een grote woonkeuken met schuifpui? Of wilt u juist de gehele zitkamer verplaatsen naar de tuinkant? Er is van alles mogelijk. Om dit duidelijk weer te geven, staat er bij de plattegronden, naast de originele indeling, ook een blanco impressie voor u klaar. Laat u dus niet afleiden door de huidige vertrekken, maar bedenk alvast wat u met deze mooie ruimte zou doen!

Tuin
Grenzend aan de landerijen, ligt de woning aan de achterzijde helemaal vrij. Bent u op zoek naar veel bergruimte? Dan staat er alvast een grote schuur in de tuin. Kijkt u liever helemaal vrij weg? Door het verwijderen van deze schuur ontstaat er ineens een geweldig uitzicht over de landerijen en op de Steenwijker toren. Ook dan is er nog voldoende bergruimte in de extra houten berging. Met een diepte van meer dan 25 meter is deze tuin ideaal voor wie buitenruimte hoog op het lijstje heeft staan.

Bijzonderheden
In vijf minuten fietst u van de woning naar hartje Steenwijk. Hier treft u een gezellige binnenstad, intercitystation, theater, bibliotheek, verscheidene sportfaciliteiten en meerdere grote supermarkten. De Burgemeester G.W. Stroinkweg grenst aan de prachtige Steenwijker Kamp, welke gekenmerkt wordt door de uitgestrekte landerijen met daartussen vele wandel- en fietspaden.

Bent u op zoek naar rust en ruimte, zonder afstand te hoeven doen van de gemakken van de stad? Bel dan snel met ons kantoor voor het inplannen van een bezichtiging bij deze woning.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
94 m2
Perceeloppervlakte
331 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
1920
Inhoud
379 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres