HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 605
Hoogstraat  25,1381VT Weesp

Hoogstraat 25

1381VT Weesp

154 m2 / 98 m2
Vraagprijs € 649.000,-
k.k.
Koster Di Giacomo
Foto's
Omschrijving
UNIEKE HORECAGELEGENHEID OP DE BEGANE GROND MET VERHUURD WOONHUIS OP DE VERDIEPING TE KOOP MIDDEN IN DE HISTORISCHE BINNENSTAD VAN PITTORESK WEESP MET UITZICHT OP DE RIVIER DE VECHT!Deze 17e eeuwse, MONUMENTALE horecagelegenheid op de begane grond met verhuurd woonhuis op de verdieping heeft een totaaloppervlak van ca. 154 m² en is gelegen op een PERCEEL EIGEN GROND van 98 m². Verder bevindt dit karakteristieke object zich op loopafstand van het NS-station (vanwaar Amsterdam CS slechts 17 minuten reizen is en luchthaven Schiphol slechts 22 minuten). In de directe nabijheid bevinden zich onder andere de rivier "De Vecht", scholen, sportaccommodaties, kinder(dag)opvang en uitvalswegen richting onder andere Amsterdam, AMC, luchthaven Schiphol, Hilversum en Utrecht.INDELING:Begane grond: entree, grote open horecaruimte aan de voorzijde en aan de achterzijde bevindt zich een hal met entree naar toiletgroepen, keukenruimte, berging en entree naar kelder (deze ruimte is niet opgenomen in het aantal vierkante meters).Verdieping: royale overloop voorzien van toilet met fontein, wasruimte en badkamer voorzien van douche en wastafel, eerste slaapkamer, tweede slaapkamer, keuken voorzien van diverse apparatuur en een woonkamer aan de voorzijde met uitzicht op de rivier De Vecht.BIJZONDERHEDEN:Bij dit object dient funderingsherstel plaats te vinden.

Verder is de woning op de verdieping voor onbepaalde tijd verhuurd € 10.800,-- per jaar inclusief gas, water, elektriciteit en gebruikerslasten. Deze verdieping kan pas worden bezichtigd na mondelinge overeenstemming over de verkoopprijs.AFWERKINGSNIVEAU EN INSTALLATIES:Dit object dient op de begane grond volledig opnieuw te worden ingericht/gerenoveerd. Verder dient er funderingsherstel plaats te vinden.BUITENRUIMTE:Dit object is niet voorzien van een eigen buitenruimte. De laatste huurder heeft het terras aan de overkant van de weg aan de rivier De Vecht via de gemeente Weesp gehuurd. Kopers die hier gebruik van wensen te maken dienen deze terrasvergunning zelf aan te vragen.GEBRUIKSOPPERVLAKTEN:- Wonen: 153,80 m²;

- Overige inpandige ruimte: niet van toepassing;

- Gebouwgebonden buitenruimte: niet van toepassing;

- Externe bergruimte: niet van toepassing.Dit object is met de grootste zorgvuldigheid ingemeten, volgens de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580). Alle verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.KORTOM:Dit object op één van de mooiste locaties van Weesp is gesitueerd op 20 minuten afstand van Amsterdam zowel per trein, fiets of scooter. Nieuwsgierig? Bel voor een bezichtiging en wij laten u dit object graag zien!!!

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
154 m2
Perceeloppervlakte
98 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
1650
Inhoud
587 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres