HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 898
Baanhoek  90,3361GL Sliedrecht

Baanhoek 90

3361GL Sliedrecht

94 m2 / 68 m2
Vraagprijs € 250.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving


Dit huis is té leuk om aan je voorbij te laten gaan. Vrij uitzicht over rivier ‘de Merwede’, wie wil dat nu niet? In 2015 is deze starters-/eengezinswoning voorzien van een aanbouw waardoor de totale woonoppervlakte nu 94 m2 bedraagt. Naast een lichte woonkamer met vrij uitzicht beschikt deze woning o.a. over 2 slaapkamers, een grote bergzolder en een onderhuis dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden.

Begane grond (dijkniveau): hal met trapopgang en toegang tot de (open) keuken + woonkamer. De keuken beschikt over een rechte opstelling met diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde van de woning ligt de woonkamer. Door de aanbouw (2015) is een heerlijk, ruime woonkamer gecreëerd met dubbele balkondeuren en tevens toegang tot het onderhuis.

Onderhuis: multi-inzetbare ruimte (circa 22 m2) met o.a. de cv-ketel, de wasmachine-aansluiting, de groepenkast, vaste bergruimte en toegang tot het toilet, de badkamer (met douchemogelijkheid en een wastafel), een afsluitbare kamer/berging en de tuin.

1e Verdieping: overloop met vaste kastruimte en toegang tot 2 slaapkamers en de bergzolder. Beide slaapkamers zijn vergroot middels een dakkapel en eveneens voorzien van vaste kasten.

Bergzolder: ruime bergzolder (hoogte circa 2 meter) met dakraampje, praktische bergruimte en omvormer van de zonnepanelen (3 stuks).

Naast het balkon op dijkniveau beschikt deze woning over een onderhoudsvriendelijke achtertuin met houten fietsenberging en een achterom.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
94 m2
Perceeloppervlakte
68 m2
Woonlagen
4
Bouwjaar
1936
Inhoud
315 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres