HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 634
S. van Ravesteynstraat  96,1333HS Almere

S. van Ravesteynstraat 96

1333HS Almere

71 m2 /
Vraagprijs € 210.000,-
k.k.
Flevo Makelaars
Foto's
Omschrijving


S. van Ravesteynstraat 96 (1333 HS) Bouwmeesterbuurt, Almere

WEGENS DE ENORME BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING ZIJN DE KIJKMOMENTEN VOLGEBOEKT. U KUNT GEEN AFSPRAAK MEER INPLANNEN.


De genoemde prijs € 210.000 k.k. is een "bieden vanaf prijs". Elk voorstel boven de "bieden vanaf prijs" zal door verkopers serieus in overweging worden genomen.

De woning is intern toe aan een update, maar daar is de prijs dan ook naar! Ben je een handige starter? Dan is deze woning zeker een bezichtiging waard!

Dit 3 kamer appartement is gelegen in de groene en kindvriendelijke Bouwmeesterbuurt. Een rustige woonwijk, omgeven door veel stadsgroen en toch direct naast het winkelcentrum van Almere Buiten en DoeMere. Scholen, openbaar vervoer (o.m. NS-station Buiten), het gezondheidscentrum, scholen, het zwembad, de bibliotheek en nog veel meer diverse openbare voorzieningen zijn op loopafstand te vinden.

Indeling
Begane grond:
Entree en toegang tot de inpandige berging. De berging is voorzien van elektra.

Tweede verdieping:
Het appartement is eenvoudig opgesteld. De ligging in combinatie met een grote raampartij zorgt voor veel natuurlijk lichtinval. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon welke op het zuiden ligt en een vrij uitzicht heeft. De open woonkeuken heeft een basic keukenblok deze is dus nog naar eigen smaak aan te passen.

De ruime badkamer en het separaat toilet zijn tevens eenvoudig uitgevoerd. In de hal bevind zich een aparte bergkast met opstelplaats voor de cv ketel (Intergas, bouwjaar 2009), de aansluitingen voor de wasmachine en eventueel een droger. De twee in grootte variërende slaapkamers liggen aan de voorzijde van de woning.


Bijzonderheden:
* Centraal gelegen ten opzichte van diverse openbare voorzieningen en sportaccommodaties;
* Er is een separate wasruimte met de CV (Intergas, bouwjaar 2009);
* Balkon op het zuiden;
* Berging op de begane grond;
* Voldoende parkeerplaatsen rondom het complex;
* Op loopafstand van DoeMere en NS-station Almere-Buiten en een grote buurtsuper;
* Servicekosten: € 99,61 per maand (reservering toekomstig onderhoud /schoonhouden gemeenschappelijke ruimte / premie opstalverzekering);
* Het betreft een "bieden vanaf prijs".
* Het betreft een woning voor eigen gebruik (zelfbewoningsplicht).
* Vaste projectnotaris: Trip notarissen Almere.
* Oplevering per direct (uiterlijk 8 weken).

Let op! Het betreft en woning voor eigen gebruik (zelfbewoningsplicht). Hiervoor wordt een artikel betreffende antispeculatie beding in de overeenkomst opgenomen. Hierin staat o.a. het volgende beschreven:

Artikel antispeculatie beding:
1. Koper is jegens Verkoper verplicht het Verkochte zelf te bewonen casu quo te laten bewonen door zijn meerderjarige kind(eren) en/of zijn ouders én het Verkochte niet te vervreemden gedurende een termijn van drie jaar na de Leveringsdatum van het Verkochte, zulks om ongewenste speculatie te voorkomen
(...)
4. Bij overtreding of niet nakoming van de verplichting onder 1 is Koper in verzuim en is Koper een door het enkele feit der niet-nakoming onmiddellijk opeisbare boete groot vijftigduizend euro (€ 50.000,00) verschuldigd ten behoeve van Verkoper, zonder dat enige ingebrekestelling zal zijn vereist. Het onderhavige anti-speculatiebeding heeft geen werking in geval van executoriale verkoop ex artikel 268 boek 3 van het Burgerlijk Wetboek.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
71 m2
Woonlagen
13
Bouwjaar
198913
Inhoud
220 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres