HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 1484
Dijkgraaf  35,1689WG Zwaag

Dijkgraaf 35

1689WG Zwaag

111 m2 / 194 m2
Vraagprijs € 317.500,-
k.k.
Smit Advies & Makelaardij
Foto's
Omschrijving


VOOR NU IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM TE REAGEREN OP DEZE WONING. Mocht u op de reservelijst geplaatst willen worden dan verzoeken wij u dat per email aan ons kenbaar te maken..

LET OP; de vraagprijs is een bieden vanaf prijs.

Fraaie uitgebouwde hoekwoning welke ook nog eens is voorzien van een veranda, alsmede een dubbele parkeerplaats op eigen terrein aan de achterzijde.

De woning is gelegen op een flink perceel eigen grond van circa 194 m2, hierdoor beschikt de woning zowel aan de voorzijde als aan de zijkant over een eigen tuin. Overigens loopt er langs de zijkant ook een voetpad, hetgeen de vrije ruimtelijke ligging benadrukt.

Kort en goed; een heerlijke comfortabele energiezuinige hoekwoning met voldoende ruimte in en buiten de woning met gunstige zonliggingIndeling
Via de zij-entree is de aansluitende hal bereikbaar waarin zich logischerwijs de meterkast en het toilet bevinden. De L-vormige keuken bevindt zich aan de voorzijde en is onder andere voorzien van koelkast met vriesvak, combimagnetron, 5-pits gascomfort met oven en gril, afzuigkap en de nodige kast- en laden-ruimten. De keuken beschikt over heerlijk daglicht en uitzicht via ramen in de voor- en zijgevel. Vanuit de de eethoek is zowel de keuken, de voortuin als de woonkamer te overzien. De woonkamer is 2,5 meter uitgebouwd en tuingericht, en daardoor heerlijk ruim en licht. Via de dubbel openslaande tuindeuren is de veranda bereikbaar. Door de zuid/west-ligging geniet u hier al snel van de zon. Een sierlijke hardhouten trap ontsluit de verdiepingen.

Eerste verdieping
De eerste verdieping beschikt over 2 royale slaapkamers (voorheen 3) aan de voor- en achterzijde. De ramen van de slaapkamer (voorzijde) lopen van vloer tot plafond hetgeen het gevoel van ruimte versterkt. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een inbouw garderobekast en zonwerende rolluiken.
In het hart van deze etage is de badkamer geplaatst, deze is voorzien van een badkamermeubel, toilet en een douche-nis. Voor een goede ventilatie beschikt u hier over een draairaam en een ventilatieafvoer.

Tweede verdieping
De tweede trap leidt naar de zolder, hier bevindt zich een fraaie derde slaapkamer. Deze is voorzien van een raam in de zijgevel en een flink dakraam in het achter dakvlak. Twee flinke afsluitbare bergruimten herbergen respectievelijk een ruimte voor de WTW en CV-installatie en een ruimte voor wasmachine en droger.

Tuin
De tuin is gelegen op het zuidwesten, onder de veranda geniet u bijna de gehele middag van de zon.
Rest nog te vermelden dat zich in de achtertuin een berging bevindt met daarnaast 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
111 m2
Perceeloppervlakte
194 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
2006
Inhoud
412 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres