HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 898
Kloosterstraat  31b,4921BC Made

Kloosterstraat 31b

4921BC Made

106 m2 /
Vraagprijs € 379.000,-
k.k.
Van Tetering Makelaardij B.V.
Foto's
Omschrijving


Instapklaar hoogwaardig afgewerkt driekamerappartement op de begane grond in het centrum van Made!

Het appartement (inhoud ca. 399 m³) en is gelegen aan de achterzijde van het gebouw op de begane grond, in het centrum van Made.

Het appartement is opgetrokken in een traditioneel gedegen bouwconstructie, bestaande uit geïsoleerde metselwerk spouwmuren, betonnen geïsoleerde begane grondvloer en hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing (HR++). Het appartement wordt verwarmd door een Nefit cv-ketel en is volledig voorzien van vloerverwarming, met in iedere ruimte een aparte thermostaat.

Bouwjaar: omstreeks 1993 en in 2020 volledig verbouwd
Inhoud: ca. 399 m³
Gebruiksoppervlakte: ca. 106 m²
Externe bergruimte: ca. 4 m²
Bestemming: Wonen

Vraagprijs:€ 379.000,- k.k.
Oplevering: in overleg

De hal
De hal is afgewerkt met een tegelvloer en pleisterwerk als wand- en plafondafwerking. De hal geeft toegang tot de woonkamer met open keuken, de meterkast, het toilet, twee slaapkamers, de badkamer, de technische ruimte en de garderobe. De hal is voorzien van spotverlichting en verlichting op sensoren.

De woonkamer met open keuken
De woonkamer met open keuken is afgewerkt met een tegelvloer, pleisterwerk als wandafwerking en pleisterwerk plafondafwerking voorzien van een sierplint. Middels de openslaande tuindeuren is de tuin bereikbaar. De woonkamer met open keuken is voorzien van spotverlichting welke te bedienen zijn middels dimmers.
De keuken
De keuken in U-opstelling is voorzien van een kunststof aanrechtblad, inductie kookplaat (Whirlpool), afzuigkap, vaatwasser (Whirlpool koelkast (Whirlpool), combi-oven (Whirlpool) en een enkele gootsteen.

Slaapkamers
De twee slaapkamers zijn afgewerkt met een tegelvloer en pleisterwerk als wand- en plafondafwerking. De slaapkamers zijn voorzien van spotverlichting en dimmers.

De badkamer
De badkamer is afgewerkt met tegels als vloer- en wandafwerking en pleisterwerk als plafondafwerking. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, 2-persoon ligbad voorzien van whirlpool functie, badkamermeubel, hangend closet, design radiator en mechanische ventilatie. De badkamer beschikt tevens over een tv-aansluiting. De badkamer is tevens voorzien van spotverlichting en dimmers.

De bijkeuken/ technische ruimte
De technische ruimte is afgewerkt met een tegelvloer en pleisterwerk als wand- en plafondafwerking. In de bijkeuken bevindt zich de opstelplaats voor de wasmachine- en droger opstelling, de Nefit cv-ketel en de waterontharder (Aquastar).

De tuin
De tuin is gelegen op het zuidwesten en volledig verhard. Aan de tuin grenst de stenen berging (ca. 4 m²).

Situering
Het driekamerappartement is gelegen nabij het centrum van Made met de voorzieningen op korte afstand gelegen. Made beschikt over diverse voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, diverse sportaccommodaties en onderwijsvoorzieningen. Vanuit de woning is de A59 in enkele autominuten bereikbaar.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
106 m2
Woonlagen
11
Bouwjaar
199311
Inhoud
399 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres