HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 308
Bermweg  101A,2907LB Capelleaandenijssel

Bermweg 101A

2907LB Capelleaandenijssel

384 m2 / 1610 m2
Vraagprijs € 1.950.000,-
k.k.
Mansion Makelaardij
Foto's
Omschrijving


Unieke villa die alles biedt aan luxe wat wonen comfortabel maakt. Op een bijzondere locatie op de grens van Capelle aan de IJssel en Rotterdam, met het Schollebos letterlijk in de achtertuin.
Een heel bijzondere plek, met het centrum van Rotterdam, winkels, meerdere golfbanen, de universiteit, scholen en natuurgebieden naastgelegen of op korte afstand.
Kortom wonen, zoals wonen is bedoeld en dat ook nog in een speciaal ontworpen villa met veel aandacht voor detail, dure materialen en een extreem hoog afwerkingsniveau. Neem bijvoorbeeld de keuken welke met recht een leefkeuken genoemd kan worden. Voorzien van werkelijk alle gemakken, en de ruimte is dermate groot dat de meeste woonkamers erbij verbleken.

Laten we ook de enorme zolder niet vergeten, welke u kunt gebruiken voor ontzettend veel doeleinden. U heeft kinderen? Die zullen de zolder zo geweldig vinden dat u ze zomaar een hele dag kwijt kunt zijn! U heeft een hobby die veel plaats in beslag neemt? Leef u helemaal uit, niets is te gek! U heeft vaak gasten die overnachten? Uw zolder is luxer en ruimer dan de meeste hotelkamers!

Tel daar bij op dat het een multifunctionele toepassing kent, waardoor het geschikt is voor een groot gezin en eveneens bruikbaar is als kantoor of praktijk aan huis, vanwege een apart bijgebouw in stijl. De woning beschikt over drie badkamers, over een carport voor twee auto’s en daarnaast de mogelijkheid voor parkeren van vier auto’s op eigen afsluitbaar terrein. Alles bij elkaar vindt u hier dus alles wat wonen bijzonder kan maken.

Een prachtige villa in een fijne woonomgeving, gelegen op een eiland, omringd door water, met een woonoppervlakte van bijna 400 m2 op een perceel van 1.610 m2 in volledige eigendom en een natuurlijke, in het landschap passende, aangelegde tuin.
Het totaal is in een perfecte staat van onderhoud.

Zie de foto’s en de film en de kans dat u verliefd raakt op deze prachtige villa is groot.
Kom kijken en u zult het ervaren.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Woonoppervlakte
384 m2
Perceeloppervlakte
1610 m2
Woonlagen
2
Bouwjaar
2147483647
Inhoud
1231 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres