HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 270
Frederik Hendrikstraat  49,1623JW Hoorn

Frederik Hendrikstraat 49

1623JW Hoorn

101 m2 /
Vraagprijs € 375.000,-
k.k.
Onder de Pannen Vastgoed
Foto's
Omschrijving


Richtprijs : € 375.000,- k.k.

Ruim 3-kamer appartement met spectaculair uitzicht over het Markermeer, het Julianapark, de binnenstad en de rest van Hoorn.
Het appartement met groot balkon bevindt zich
op de 6e verdieping en heeft een ruime berging op de begane grond.
De locatie, binnen de ring van Hoorn, maakt dat alles wat u vanuit uw appartement ziet, op loop- en fietsafstand is.

U bent van harte welkom bij het appartementengebouw de Prinsenstate!

Centrale hal en berging begane grond
Een vriendelijke welkom in de Prinsenstate waar de centrale hal met de brievenbussen gezellig ingericht is. Vanuit de hal heeft u rechtstreeks toegang tot de lift die u naar de 6e verdieping brengt. De berging is zowel vanuit de centrale hal als vanaf de buitenzijde te bereiken. De berging is vanwege de ligging in de hoek de ruimste van het complex.

Hal
Vanuit de lift is er een tussenhal die u deelt met de bewoners van het naastgelegen appartement en is er toegang tot het trappenhuis en de meterkast.
Achter de voordeur geeft de hal toegang tot alle vertrekken. Er is een laminaatvloer over vrijwel de gehele verdieping gelegd en alle wanden zijn spachtelputz gestuukt.
Middels een intercom met videobeeld kunt u op afstand de deur beneden in de centrale hal openen. Bij de slaapkamers en de living zijn paneeldeuren geplaatst met melkglas en een facet geslepen rand waardoor er ook extra lichtinval in de hal is.
Het gastentoilet is ruim, voorziet in een wandcloset, fonteintje, centraal afzuigsysteem en heeft licht betegelde wanden.

Living met balkon
De living is met het spectaculaire uitzicht over het Markermeer, het Julianapark, de binnenstad en de rest van Hoorn het absolute "selling point” van dit appartement. Zowel overdag als 's avonds is er altijd en overal wat te zien. Zo kunt u een voetbalwedstrijd op afstand volgen en genieten van de pittoreske sfeer van Hoorn in de avond. De kamer loopt half rond en heeft aluminium draai/kiepramen die grotendeels voorzien zijn van horren en zonwering.
Vanuit de living geeft een deur toegang tot het grote balkon. Hier kunt u zeer royaal zitten en vanzelfsprekend is ook hier het uitzicht helemaal geweldig. Op het balkon is een plavuizen vloer gelegd.

Keuken
De open keuken in U-vorm en lichte kleurstelling heeft veel werkblad, hoofdzakelijk laden en een carrouselkast. De vaatwasser is op hoogte geplaatst, er is een koelkast met vriesvakje, 4 pits gas-op-glas komfoor, rvs afzuigkap, een Itho
close-in boiler en 3 dubbele stopcontacten. De keuken wordt verlicht door inbouwspots in het verlaagde plafond.

Waskamer
De waskamer met de wasmachine- en drogeraansluiting heeft licht betegelde wanden en dito vloer. Naast de cv installatie en de balansventilatie is er ook nog extra bergruimte.

Slaapkamers
1e Slaapkamer – ruime kamer die als slaapkamer of kantoorruimte in gebruik genomen kan worden. Een groot draai/kiepraam met hor zorgt voor veel lichtinval.
2e Slaapkamer – een zeer ruime, lichte kamer met 2 grote, vaste schuifkasten. De kamer heeft een draai/kiepraam met elektrisch te bedienen screen. Tevens is hier een deur die toegang geeft tot het balkon.

Badkamer
De ruime badkamer met licht betegelde wanden en dito vloer heeft een ruime douchehoek met thermostaatkraan, glazen wand en deur, 2e wandcloset, wastafel, wandkast, radiator, centraal afzuigsysteem en een verlaagd plafond met inbouwspots.

Bijzonderheden:
- VVE kosten € 145,69 per maand
- Aluminium kozijnen met dubbel glas
- Parkeren achter en naast het appartementencomplex is gratis, geen
eigen parkeerplek
- Wonen vanaf 50+
- Gezonde VVE
- Balansventilatie in alle verblijfsruimtes
- Afvaldepot voor huisafval
- Het appartement wordt verkocht met een niet bewoners clausule

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
101 m2
Woonlagen
16
Bouwjaar
200116
Inhoud
319 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres