HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 699
Bezaan  5,4697EZ Sint-annaland

Bezaan 5

4697EZ Sint-annaland

83 m2 / 415 m2
Vraagprijs € 336.900,-
k.k.
Neeskens Makelaars
Foto's
Omschrijving


Op een markante plek, nabij de haven van Sint-Annaland, mogen wij 6 levensloopbestendige woningen te koop aanbieden. De uitstraling van het project is strak en statig, maar toch met afwisseling en een fijne geleding: eigentijds en dorps. De hoge kap zorgt voor een strakke straatwant met extra 'body'. Uiteraard worden de woningen gebouwd conform de laatste bouwnormen. Behaaglijkheid, energiezuinigheid en duurzaamheid spelen een belangrijke rol in het ontwerp. De woningen krijgen geen gasaansluiting en worden voorzien van een ventilatielucht-warmtepomp. Zowel boven als beneden is de woning voorzien van vloerverwarming.

De zithoek van de woonkamer is aan de voorgevel gelegen, met een levendig uitzicht op de straat. De keuken en eethoek liggen aan de achterzijde van de woning en zijn ook goed in te delen. Dubbele tuindeuren geven direct toegang tot het terras in de achtertuin.
De hoofdslaapkamer met badkamer op de begane grond maakt de woningen levensloopbestendig. Op de verdieping is de eveneens royale tweede slaapkamer gelegen.

Momenteel is enkel bouwnummer 6 nog beschikbaar. Dit bouwnummer wordt aangeboden met een aanbouw van 1,2 meter. Kijk voor meer informatie op onze website of bel 0166-728900!

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
12
Woonoppervlakte
83 m2
Perceeloppervlakte
415 m2
Woonlagen
2
Bouwjaar
2021
Inhoud
344 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres