HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 1484
Schubertstraat  11,5171BS Kaatsheuvel

Schubertstraat 11

5171BS Kaatsheuvel

109 m2 / 204 m2
Vraagprijs € 269.000,-
k.k.
Allround Makelaardij
Foto's
Omschrijving


Volledig uitgebouwde tussenwoning, vier slaapkamers en een diepe achtertuin met overkapping.

Thuis zijn zoals het bij jou past
Alles draait om timing. Om net op het juiste moment het juiste zien. Zeker als het gaat over de plek die je je thuis noemt. Je wilt natuurlijk dat het allemaal klopt. Je zoekt de plek waar je een lekker leven hebt. Waar je je nergens druk om hoeft te maken. Je zoekt vast ook mogelijkheden om nog meer uit je huis te halen dan in eerste instantie mogelijk is. Het thuis dat nog met je kan meegroeien op het moment dat je meer nodig hebt. Je timing is perfect, want dat thuis staat nu te koop. Schubertstraat 11 in Kaatsheuvel. Ga kijken en je ziet dat dit de kans van je leven is. Dat je hier alles vindt waarop je nu misschien niet eens durft te hopen.

De huidige eigenaars wonen al 35 jaar in hun huis. Nu zijn ze klaar voor iets nieuws. “Toen we het huis kochten, moesten we flink aan de bak. In de loop der jaren hebben we het helemaal naar onze zin gemaakt. Zeker de aanbouw bleek een schot in de roos. Toch wilden we graag voor een volgende stap gaan. We willen gelijkvloers gaan wonen en de grote tuin hebben we ook niet echt meer nodig. We weten wat we achterlaten, maar we gaan ervoor.” Een nieuw avontuur dus. Precies dat waar jij ongetwijfeld ook op zit te azen. Je eigen huis! En wat voor een huis. Het enige dat je even snel moet doen, is in actie komen. Voordat iemand anders het doet.

Lekker samen of even alleen
Thuis zie je iedere dag weer dat je het helemaal voor elkaar hebt. Dat begint natuurlijk met de ruimte om te kunnen doen wat je wilt. Aan de voorkant van deze woning zie je al dat je wat kunt verwachten. Toch ben je ongetwijfeld verbaasd wanneer je voor het eerst binnenkomt. In de woonkamer en de aangebouwde woonkeuken heb je alle ruimte om lekker samen te zijn. Om met of voor je gezin of een flink gezelschap aan bezoek te koken en te eten, bijvoorbeeld. Maar ook plek genoeg om lekker te chillen, te spelen en gewoon herinneringen te maken en de dag met elkaar te delen. Ga tijdens de bezichtiging gewoon eens aan de eettafel zitten en kijk dan eens goed om je heen. Dan zie je dat de mogelijkheden bijna grenzeloos zijn.

Op gezette tijden wil je natuurlijk ook gewoon tijd voor jezelf zonder anderen in de buurt. Privacy. Daar heeft je nieuwe thuis ook alle ruimte voor. Vier slaapkamers heb je er, verdeeld over twee verdiepingen. Zo kun je altijd kiezen wat je het liefste wilt, precies zoals je dat graag wilt op de plek waar je je echt op je gemak voelt.

Precies zoals jij thuis wilt zijn
Geef je ogen tijdens de bezichtiging goed de kost en je ziet een keur aan kansen. “We vinden ons huis echt een fijne plek, waar we lekker onze gang kunnen gaan en van niets of niemand last hebben. We hebben zitten denken aan hier blijven en nog meer dingen aan te passen in huis. Je kunt hier ook alle kanten op.” Dat dus. Kansen. Stel je eens voor hoe de benedenverdieping wordt als je de keuken nog verder open maakt. Misschien wil je wel openslaande deuren naar de tuin maken. Maar beeld je ook eens in wat er gebeurt als je de badkamer verplaatst naar de kleinste slaapkamer. Dan houd je drie lekker ruime kamers over en met een beetje fantasie zie je, daar waar nu de badkamer is, ineens…een inloopkast! Of wat dan ook. In ieder geval een fantastische bonus, want daar heb je de ruimte voor. Kansen dus. Heel het huis ligt vol kansen om precies het thuis te maken zoals jij het wilt hebben. Doe je liever niets? Dat kan ook, want alles is keurig netjes onderhouden.

Ongestoord thuis zijn
“Onze achterburen wonen zo ver weg dat we ze vanuit onze woonkamer niet kunnen zien, laat staan vanuit de tuin. Onze tuin is lekker diep, zodat we altijd wel ergens in de zon of in de schaduw kunnen zitten. Tegen het huis aan of onder de overkapping.” Ook hier heb je dus weer de luxe om te kunnen kiezen. Maar het wordt nog mooier, want achterin de tuin staat nog de grote, geïsoleerde schuur. Bedenk je eens wat je daar allemaal mee kunt doen. Een heleboel spullen stallen natuurlijk, maar je kunt er ook een fantastische plek maken voor je hobby. Of om thuis te werken. Alles kan als je de ruimte hebt. Al die mogelijkheden heb je bovendien in de buurt van het centrum, in een rustige straat met een school en een kinderdagverblijf om de hoek. Je ziet: middenin de roos!

Nergens anders thuis willen zijn
269.000 euro. Dat is de vraagprijs voor Schubertstraat 11 in Kaatsheuvel. Voor lekkere gevoel van ongestoord je gang gaan en de wetenschap dat je de ruimte hebt om echt thuis te zijn. Ga snel een keer kijken. De bezichtiging laat je zien waarom dit het huis is waar je je dromen kunt waarmaken. Waar je al een heleboel hebt en nog veel meer kunt maken als je dat wilt. Neem rustig de tijd om alle kansen op je in te laten werken en je kunt niet meer anders dan concluderen dat je nergens anders liever thuis wilt zijn dan hier. Veel plezier!

ALGEMEEN:
• Volledig uitgebouwd in 2000;
• Diepe achtertuin van 5,76x12,37m op het noorden (ondanks het noorden altijd zon);
• Overkapping gerealiseerd in 2008;
• Woning is voorzien van dubbelglas;
• Meterkast vernieuwd en voorzien van slimme meter;
• Dakkapel gerealiseerd in ca. 2004;
• Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2016 uitgevoerd;
• Voorzien van vier slaapkamers;
• CV-ketel van Remeka uit 2019;

Wil je deze woning bezichtigen? Bel dan met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
43
Woonoppervlakte
109 m2
Perceeloppervlakte
204 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
1963
Inhoud
359 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres