HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 1633
Poseidonsingel  57F,1363TR Almere

Poseidonsingel 57F

1363TR Almere

71 m2 /
Vraagprijs € 260.000,-
k.k.
leukehuizen.nl
Foto's
Omschrijving
Mooi gelegen 3 kamer appartement type 'mini-penthouse' op de derde verdieping van het Ithaka complex met zijn karakteristieke architectuur. Het complex ligt in het Homeruskwartier Almere Poort.Onder bod. Vanwege de grote belangstelling is het niet meer mogelijk om een bezichtigingsafspraak te maken.Het appartement heeft een geweldig uitzicht over de zwemvijver en het Cascadepark, tot aan het IJmeer met Amsterdam in de verte. Het appartement heeft een groot terras met de middag en de avondzon.

In het gebouw zijn 2 liften.Indeling

Woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het terras. De keuken heeft een wandopstelling. De uitbouw is nu dicht gemaakt maar is eenvoudig weer terug te brengen tot een leuke plek voor de eettafel.

Het appartement heeft twee slaapkamers die aan de voorzijde zijn gelegen. met leuk zicht op de singel. De badkamer is eenvoudig met een douchehoek, wastafel en opstelplaats voor de wasmachine. Separaat toilet.

Op de vloer ligt laminaat. De luxaflex raambekleding die tevens dient als zonwering blijft achter.berging en fietsenstalling

Er hoort een aparte berging bij het appartement, gelegen op de tweede verdieping. Op de begane grond is een gezamenlijke fietsenstalling voor de bewoners. Hier kan eventueel ook een motor staan.park met zwemvijver

Dan is er natuurlijk het gemeenschappelijk park. Een hectare groot met centraal gelegen de (biologische) zwemvijver. Het zwemgedeelte is 10 x 50 meter, omringd door waterlelies. Er is net onderhoud gepleegd en het bad loopt nu weer vol met water.De servicekosten zijn € 147 per maand, dit is inclusief de bijdrage voor het beheer en onderhoud van het park met de vijver.Het complex is gelegen aan de busbaan, met een bushalte voor de deur voor snelle aansluiting naar het NS station Almere Poort en de rest van de stad. Een halte terug zit de AH XL, een halte verder de Homerusmarkt met kleine zaakjes, lekkere koffie, Plus supermarkt en op zaterdag een 'echte' markt.Almere Poort is het nieuwste stadsdeel van Almere, er wonen inmiddels meer dan 15.000 mensen en alle basisvoorzieningen zijn goed geregeld. Op de begane grond van het complex zit een rij met bedrijfsruimtes, op de hoek 4 horecazaken.

De natuur, bos en water zijn vlak bij. het Pampushout is recent opgeknapt tot een prachtig wandelgebied.

Goede bereikbaarheid richting Amsterdam, Schiphol, het Gooi en ook het noorden van het land.De oplevering is begin juli.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
71 m2
Woonlagen
1
Bouwjaar
20114
Inhoud
225 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres