HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 634
Heulstraat  33,5141KK Waalwijk

Heulstraat 33

5141KK Waalwijk

99 m2 /
Vraagprijs € 198.000,-
k.k.
De Makelaars van Altena
Foto's
Omschrijving
Starters let op! Ruim appartement met balkon op zonnige westen en berging gelegen op loopafstand van het centrum van Waalwijk. De inhoud bedraagt 299 m3 en het gebruiksoppervlak 99 m2. Er is parkeergelegenheid rondom het complex en in de directe omgeving.VVE bijdrage per maand bedraagt € 222,12 exclusief water, gas en elektra. De eigenaren betalen maandelijks een voorschot voor water, gas en elektra van een bedrag van € 150,00. Totaal € 372,12 = € 222,12 VVE-kosten + € 150,00 water, gas en elektraCentrale ingang:

Via de centrale entree met brievenbussen en belplateau kunt u middels brede trap naar de tweede verdieping of souterrain. In de souterrain bevindt zich de berging en daarnaast de 2e centrale ingang welke handig bereikbaar is vanaf het parkeerterrein om het complex.Indeling:

Het appartement is gesitueerd op de 2e etage. Naast de voordeur bevindt zich de meterkast, de indeling: ruime hal, toilet, badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel en was-aansluitingen, 2 ruime slaapkamers, berging, open keuken met U-opstelling voorzien van inbouwapparatuur en lichte woonkamer met loopdeur naar het balkon.Omgeving:

In de directe omgeving van de woning bevindt zich voldoende parkeermogelijkheid op openbaar terrein en diverse grasvelden met ruimte voor de kinderen om te spelen. De A27 is met enkele autominuten bereikbaar waardoor men een snelle verbinding heeft naar steden als Breda, Oosterhout en Gorinchem.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
99 m2
Woonlagen
1
Bouwjaar
19732
Inhoud
298 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres