HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 605
Elzenlaan  50,3319XC Dordrecht

Elzenlaan 50

3319XC Dordrecht

126 m2 / 157 m2
Vraagprijs € 400.000,-
k.k.
In Dordrecht Makelaardij
Foto's
Omschrijving


LOCATIE, RUIMTE en INSTAPKLAAR! Alles klopt bij deze 6 kamer woning in Dubbeldam. Deze woning heeft over de volle breedte van de woning een aanbouw. Hierdoor is de beleving op de begane grond met de ruime open keuken ronduit geweldig. Door de nokverhoging en de dakkapel zijn er 5 slaapkamers, een moderne badkamer en aparte wasruimte gecreëerd! De woning ligt in een rustig hofje. De achtertuin grenst op het zuiden en heeft naast een flinke berging een grote sfeervolle veranda. De kozijnen van de 1e en 2e verdieping zijn van kunststof. Oh ja, het Damplein met de leuke winkels ligt om de hoek.
Wat wenst u nog meer?

De woning is de afgelopen jaren volledig verbouwd en gemoderniseerd, te weten:
2012: dakopbouw (nokverhoging), dakkapel;
2013: badkamer;
2014: aanbouw begane grond, keuken;
2015: vloerisolatie en toilet 1e verdieping;
2016: waterontharder kelder, toilet begane grond, voordeur met kozijn, nieuwe stenen berging en veranda, bestrating voor- en achtertuin;
2018: wasruimte, rolluiken 2e etage;
2020: zonnepanelen op berging (ter overname), rolluiken 1e etage.

Indeling

Begane grond
De entree geeft u de toegang tot de meterkast, de vaste trap naar de 1e etage, de berging onder de trap en het slim geplaatste toilet en de woonkamer. Onder de trapkast is een droge kelder van ongeveer 1 meter diep met een oppervlakte van circa 8 m². Hier bevindt zich ook de waterontharder, waarmee de gehele woning voorzien wordt van “zacht water”.
Via de paneeldeur met facet geslepen glas bereikt u de woonkamer. De woonkamer is licht en staat in open verbinding met de grote keuken. Aan de voorzijde heeft u een groot raam. Dit geeft een prettig zicht op het hofje met het groen en grote oude bomen. Door de flinke uitbouw aan de achterzijde heeft u veel ruimte en een grote open keuken. Het geheel is strak afgewerkt met inbouwspotjes en een klein ornament aan het plafond.
De keuken is langgerekt (ca. 4.90 m lang) en uiteraard van alle gemakken voorzien. Er is een grote koelkast en een aparte vriezer. Daarnaast springen de dubbele spoelbak, het hardstenen werkblad en het 6 pits Boretti gasfornuis met dubbele oven in het oog.

Via de keuken of met de openslaande deuren vanuit de woonkamer bereikt u de tuin.

De eerste verdieping heeft 2 slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een wasruimte.
De “master bedroom” bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Deze is strak afgewerkt met diverse inbouwspotjes. Er is een op maat gemaakte inbouwkast met schuifdeuren. Daarnaast zijn er elektrisch bedienbare rolluiken.
De 2e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze kamer heeft nog een extra balkon en kijkt mooi uit over het groen.
De moderne badkamer heeft een ruime inloopdouche, een bad en een wastafelmeubel. Het 2e toilet is apart van de badkamer geplaatst. De wasruimte heeft naast de opstelplaats voor de wasmachine en -droger een aparte wastafel.

De tweede verdieping heeft 3 slaapkamers en extra bergruimte “achter de schotten”.
Er zijn 2 slaapkamers aan de achterzijde van de woning. Beide voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. De kamer aan de voorzijde is speels en is voorzien van een dakkapel. De overloop heeft een extra kunststof Velux dakvenster.

Buiten
De tuin aan de voorzijde is grotendeels bestraat en heeft een strookje siergrind. Daarnaast zijn er twee kleine borders en twee boompjes. Leuk plekje voor een bank.
De achtertuin ligt op het zuiden en is eveneens fraai aangelegd. Wat direct in het oog springt is de veranda. Wat is dit een gezellige ruimte! Deze ruime en stoere veranda heeft verwarming en kan afgesloten worden. Zelfs in de winter kunt u hier lekker genieten!
De stenen berging (2016) van maar liefst 6 meter breed heeft een ingang naar de tuin en naar de achterzijde. Het dak is voorzien van zonnepanelen (2020) en de installatie/converter bevindt zich ook in de berging. Deze installatie is over te nemen.

De ligging
Elzenlaan 50 ligt in de wijk populaire wijk Dubbeldam en ligt in een rustig hofje met veel groen. Het Damplein met de leuke winkels, diverse basisscholen en sportfaciliteiten zijn in de directe omgeving.

Wilt u deze volledig verbouwde woning in Dubbeldam zelf ervaren?
Mail dan snel naar IN DORDRECHT MAKELAARDIJ voor een uitgebreide brochure en/of bezichtiging.

Kenmerken

Type woning: Eengezinswoning
Soort: Tussenwoning
Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers: 5
Bouwjaar: 1962
Ligging tuin: Zuid
Gebruikersoppervlakte: 126 m²
Perceel: 157 m²
Inhoud: ca. 420 m³
Berging: ca. 13,3 m²
Balkon: ca. 4 m²
Locatie: Dubbeldam, woonwijk
Elektra: 8 groepen, 2 aardlek- en 1 hoofdschakelaar
Internet / TV: Glasvezel aansluiting
Verwarming: Gas, Remeha Avanta 35C (2010)
Zonnepanelen: over te nemen
Parkeren: Openbaar, gratis
Kadaster: Dubbeldam, sectie A, nummer 4509
Energielabel: volgt
Oplevering: in overleg, juli 2021

Afmetingen

Begane grond
-Entree: ca. 5 m²;
-Toilet: ca. 2.00 x 0.82 m;
-Kast (onder trap): ca. 2 m²;
-Woonkamer: ca. 3.67 x 9.28 m;
-Keuken: ca. 2.20 x 4.90 m.

Eerste verdieping
-Overloop: ca. 3.5 m²;
-Slaapkamer 1: ca. 3.67 x 3.86 m;
-Slaapkamer 2: ca. 3.67 x 2.90 m;
-Balkon: ca. 3.67 x 1.10 m;
-Badkamer: ca. 2.20 x 2.88 m;
-Toilet: ca. 1.00 x 0.86 m;
-Wasruimte: ca. 2.20 x 1.08 m.

Tweede verdieping
-Overloop: ca. 3 m²;
-Slaapkamer 3: ca. 2.19 x 2.96 m;
-Slaapkamer 4: ca. 3.62 x 2.96 m;
-Slaapkamer 5: ca. 2.65/3.05 x 1.93* m;
*vanaf 1.50 meter hoogte gemeten

Buiten
-Voortuin: ca. 6.25 x 4.10 m;
-Achtertuin (zuid): ca. 6.25 x 8.00 m. (incl. veranda);
-Veranda: ca. 6.25 x 2.20 m;
-Berging: ca. 6.00 x 2.40 m.


Disclaimer
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.
De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.
Let op: een aantal foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen.
Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.
Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met In Dordrecht Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 3 werkdagen een reactie te geven.
In Dordrecht Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Woonoppervlakte
126 m2
Perceeloppervlakte
157 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
1962
Inhoud
420 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres