HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 752
Hoofdweg  80,3474JH Zegveld

Hoofdweg 80

3474JH Zegveld

1079 m2
Vraagprijs € 499.000,-
k.k.
Groenendael Makelaardij B.V.
Foto's
Omschrijving


Op de locatie van een voormalig boerderij "De Lindehoeve" aan de Hoofdweg 80 in Zegveld ontstaat de mogelijkheid om vier prachtige woonkavels op een unieke plek in de randstad te creëren. Dit biedt u de kans om hier uw droomhuis te bouwen!
Wij bieden u aan: een bouwkavel aan het water met plan voor een nieuw te bouwen vrijstaande woning, berging, parkeerplaatsen op eigen terrein ondergrond en tuin.
Midden in het dorp Zegveld, in de bebouwde kom, liggen de vier royale kavels bestaan uit:
De boerderijwoning (kavel 1) € 499.000,- k.k. -
- Op deze bouwkavel is een vrijstaande woning te bouwen van 1407 m³.
- Bebouwd oppervlakte begane grond is 180 m².
- Het zomerhuis (kavel 2) € 375.000,- k.k.
- De Hooibergwoning (kavel 3) € 385.000,- k.k.

Het water rond om deze kavels maakt het bijzonder. De (diepe) tuinen geven veel mogelijkheden. Als u in de tuin zit waant u zich ver van alle drukte die de randstad met zich meebrengt. Maar als u de auto neemt bent u rond de 40 minuten in het centrum van Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Het gezellige en charmante centrum van Woerden is op korte fietsafstand gelegen. De getoonde foto's zijn inspiratievoorbeelden voor de mogelijkheden op deze fraaie en levendige locatie.

Zegveld (Gemeente Woerden), hoofdstad van het groene hart
Woerden is de hoofdstad van het groene hart van Holland. Het kloppend hart, waar stad en land elkaar ontmoet. De historische binnenstad heeft naast de bekende landelijke formules vele boetiekjes, speciaalzaken en horecagelegenheden. Jaarlijks worden er tientallen evenementen georganiseerd, voor elk wat wils. Woerden is dus met recht een bruisende stad! De gemeente Woerden telt ruim 52.000 inwoners. Er zijn diverse basis- en voortgezet onderwijs instellingen op fietsafstand beschikbaar. Diverse sportverenigingen, winkelcentra en horeca gelegenheden ook per fiets bereikbaar.

Zegveld is een voormalige gemeente en dorp in de gemeente Woerden in de provincie Utrecht. Het dorp is gelegen op de grens van de polders Zegveld en Zegvelderbroek en heeft 2.300 inwoners (4 oktober 2019).


Indeling
Kavels en randvoorwaarden
Er ontstaat de mogelijkheid om vier royale kavels te ontwikkelen. De bouwvoorwaarden zijn voor alle kavels hetzelfde. Er mogen vrijstaande woningen worden gerealiseerd die passen op deze locatie binnen het beeldkwaliteitsplan. De voorwaarden zijn vergelijkbaar met andere woningen in het gebied. Graag overhandigen wij u de informatie, waar u in de bijlage “bouwvoorschriften” en alle randvoorwaarden kunt nalezen. Wij hebben voor u een voorbeeld toegevoegd van de Hooibergwoning die op één van deze kavels gebouwd kan worden, zodat u meer gevoel krijgt bij het eindbeeld.
Bij belangstelling brengen wij u -indien gewenst- graag in contact met een architect die gespecialiseerd is in dit type woningen.

Bijzonderheden
Een droomlocatie!
- Bouwkavels mogelijk van 847m² tot 1412 m²
- Op deze bouwkavel is een vrijstaande woning te bouwen van 1407 m³.
- Bebouwd oppervlakte begane grond is 180 m².
- Unieke locatie in de randstad
- Ruime tuin
- Op fietsafstand van Woerden centrum
- Winkelcentrum op loopafstand
- Diverse sport- en recreatievoorzieningen in de buurt
- Basisscholen en voortgezet onderwijs in directe omgeving
- Amsterdam, Utrecht en Rotterdam binnen 40 minuten bereikbaar
- Prima ontsluiting naar snelwegen
- De mandelige weg wordt van beton vervaardigd.
Dit beeldkwaliteitsplan omschrijft de visie voor de herontwikkeling van het perceel aan de Hoofdweg 80 te Zegveld.
Zegveld bestaat uit een kern met drie agrarische linten, (Hoofdweg, Milandweg en Molenweg). Het plan is gelegen aan één van de agrarische linten van Zegveld, de Hoofdweg. Deze agrarische linten geven het traditionele, dorpse karakter van Zegveld weer.
De bebouwing langs deze linten bestaan o.a. uit statige boerderijen georiënteerd op het oude lint en karakteristiek voor het veenweide landschap.
Langs de Hoofdweg is de bebouwingsdichtheid hoog, maar de grote voortuinen of historische boomgaardjes en poldersloten geven het toch een groen en landelijk aanzien.

De oude boerderijen langs de Hoofdweg zijn karakteristiek. De boerenerven rondom deze boerderijen kenmerken zich een kaprichting haaks op de weg. De erven worden vaak gemarkeerd door heldere entrees, een recht grindpad met aan beide zijde een geleiding van hagen of bomen. Veelal wordt de hoofdmassa omzoomt door een diepe voortuin of kleine fruitboomgaard en een enkele grote, karakteristieke boom (beuk of eik). De bebouwing is links en rechts van de oprit geplaatst waardoor er een doorzicht ontstaat naar het groene achterland.

Kaart
Kenmerken
Perceeloppervlakte
1079 m2
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres