HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 48
Akkerhof  131,6418KZ Heerlen

Akkerhof 131

6418KZ Heerlen

86 m2 / 184 m2
Vraagprijs € 235.000,-
k.k.
LASSOO Makelaars en Financieel Adviseurs
Foto's
Omschrijving

Op een goede locatie, aan de rand van de wijk "Heerlerbaan" gelegen in een sfeervol woonhofje bieden wij aan een halfvrijstaande, twee onder een kap, woning met 3 slaapkamers, naastgelegen garage en omsloten tuin. Mogelijkheid voor het realiseren van een vierde slaapkamer met dakkapel op de tweede verdieping. De woning ligt in kindvriendelijke woonomgeving en grenst aan een wandelgebied en is in principe instapklaar.

INDELING:
Begane grond:
Onderhoudsvrije voortuin, oprit. Toegang tot de hal alwaar zich ook de moderne meterkast, opgaande trap naar de verdieping, toiletruimte closet en fonteintje. Vanuit de hal betreedt men de doorzon woonkamer (ca. 8.80 x 3.50 m) met een tegelvloer, inloopkast onder de trap met de aansluitingen voor de cv-ketel. Open keuken (ca. 2.82 x 1.87 m) met L-vormige keukenopstelling, voorzien van een 4-pits inductie kookplaat, wasemkap, elektrische oven, vaatwasser, koelkast en vrieskast. De keuken is eveneens voorzien van een tegelvloer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de op het zuidwesten gelegen achtertuin. De naastgelegen garage (ca. 5.47 x 2.77 m) is voorzien van een vouwpoort en hier bevindt zich ook de CV-opstelling.
De achtertuin (ca. 11.80 x 6.30 m, ca. 75 m²) met een terras, gazon en sierborders biedt, mede door de hoekligging veel privacy.

Eerste verdieping:
Middels de opgaande trap bereikt men de eerste verdieping. De overloop biedt toegang tot de badkamer en drie slaapkamers, respectievelijk:
Slaapkamer 1: (4.84 x 2.72 m).
Slaapkamer 2: (3.14 x 2.74 m) met Velux dakraam.
Slaapkamer 3: (2.88 x 1.95 m).
De badkamer (ca. 1.82 x 1.91 m) is voorzien van een ligbad met douche spatwand, badmeubel met wastafel en een spiegelwand.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap is de tweede verdieping (ca. 20 m²) te bereiken, welke voorzien is van extra bergruimte en een nokhoogte van 2.37 m.

Verdere wetenswaardigheden:
- Bouwjaar 1992;
- Energielabel B;
- Ruime living met open keuken en veel lichtinval;
- HR cv-ketel (Vaillant uit 2012, eigendom);
- De kozijnen zijn van hardhout met dubbele beglazing;
- Oprit geschikt voor twee voertuigen;
- Woning is instapklaar;
- Aanvaarding op korte termijn mogelijk.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste).
Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Uw makelaar voor dit pand is Roy Ubachs

Kijk ook eens Lassoo Makelaars op Facebook en Twitter

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
86 m2
Perceeloppervlakte
184 m2
Bouwjaar
1992
Inhoud
325 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres