HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 634
Volterra  3,4812JV Breda

Volterra 3

4812JV Breda

137 m2 /
Vraagprijs € 415.000,-
k.k.
Mechel B.V.
Foto's
Omschrijving

Aan een hofje gelegen, moderne eengezinswoning (2008) met een ruime woonkamer en moderne keuken (in totaal circa 40,5 m² groot), vier slaapkamers, een eigen parkeerplaats voor de deur en een zonnige op het zuidwesten gelegen achtertuin. De woning heeft een unieke ligging direct aan het water van wooneiland “Volterra” met uitzicht op een parkachtige omgeving. De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt op korte afstand van de winkels en de uitvalswegen.

Hofje
De woning is gelegen aan een hofje van wooneiland “Volterra”. Door het kleinschalige karakter en omdat er alleen bestemmingsverkeer komt, is het een kindvriendelijke omgeving. In de buurt zijn op loopafstand diverse speelvelden. Op het hofje is parkeergelegenheid voor bewoners en bezoekers.

Begane grond
De royale entree (met de meterkast) geeft toegang tot de woonkamer, de toiletruimte en middels een vaste trap tot de eerste verdieping.
De deels betegelde toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje.
De woonkamer en keuken zijn in totaal circa 40,5 m² groot. De woonkamer heeft een vaste kast (onder de trap). Aan de achterzijde van de woning is een grote raampartij voorzien van een schuifpui wat voor veel lichtinval en een directe verbinding met de achtertuin zorgt.
De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen. Het hoekkeukenblok heeft één spoelbak, een vijfpits gasfornuis, een afzuigkap, een vaatwasser, laden en kastruimten.
De entree, de woonkamer en de keuken zijn voorzien van een houten vloer.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot de badkamer, de drie slaapkamers en middels een vaste trap tot de tweede verdieping.
De geheel betegelde badkamer heeft een ligbad (met douchegarnituur met een thermostaatkraan), een douchegelegenheid (met een thermostaatkraan), een zwevend toilet, een wastafelmeubel en een designradiator.
De slaapkamers aan de achterzijde zijn circa 8,5 m² en 17,5 m² groot. De grote slaapkamer aan de achterzijde heeft een vaste kastenwand. De slaapkamer aan de voorzijde is circa 10,5 m² groot.

Tweede verdieping
De zolderkamer is circa 15,5 m² groot. De zolderkamer geeft toegang tot de bergruimte en het platte dak.
De bergruimte is circa 7,5 m² groot. Vanuit de bergruimte heb je toegang tot de was-/ cv-ruimte. De was-/ cv-ruimte heeft een warmte terug winsysteem, de HR-ketel en de wasmachineaansluiting.

Installaties
De meterkast heeft zeven groepen en twee aardlekschakelaars.
De woning beschikt over een warmte terug winsysteem.
De HR-ketel is van het merk Intergas uit circa het jaar 2008.

Bouwkwaliteit
De woning beschikt over muur-, dak- en vloerisolatie en houten kozijnen met dubbele beglazing.

Berging
De aan de voorzijde gelegen berging is circa 7,5 m² groot. De berging is voorzien van elektra en een loopdeur.

Tuin
Aan de voorzijde van de woning is een oprit (met parkeergelegenheid voor één auto).
De achtertuin, gelegen op het zuidwesten, is voorzien van grote tegels, een vlonder en elektrapunten. De tuin grenst aan het water en heeft een unieke ligging en uitzicht op een parkachtige omgeving.

Servicekosten
De stadswoning heeft een eigen parkeerplaats voor de deur. Op het hofje is parkeergelegenheid voor bewoners en bezoekers. Om dit hofje goed te kunnen onderhouden en het onderhoud aan de buitenzijde van de woningen samen goed en netjes te kunnen uitvoeren is er een Verenging van Eigenaars opgericht. Door het kopen van deze stadswoning wordt je van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De bijdrage voor de Vereniging van Eigenaars bedraagt circa € 109,17 per maand. Hierin zijn onder andere het onderhoud van het hofje, de daken, de gevels en het schilderwerk inbegrepen.

Voorzieningen
De woning heeft aan de achterzijde een handbediend zonnescherm.

Roerende zaken
Zie voor nadere specificatie de lijst met roerende zaken.

Ligging
De woning ligt op het in 2008 opgeleverde wooneiland “Volterra”. De woning heeft een unieke ligging direct aan het water aan een parkachtige omgeving met diverse speelgelegenheden.
Op korte afstand zijn basisscholen en kinderopvangcentra gelegen.
In de dorpskern van Princenhage is een ruim aanbod aan winkels (waaronder diverse speciaalzaken en twee supermarkten) en horeca. Het Dr. Struyckenplein is voorzien van twee supermarkten, een drogisterij, een textielwinkel, een bakker, een bloemenwinkel en een tijdschriftenwinkel.
In de omgeving zijn sportvoorzieningen, kerken en de woonboulevard.
Op fietsafstand is de binnenstad van Breda en het Centraal station gelegen. In de binnenstad van Breda is een groot aanbod van winkels; zowel winkelketens als speciaalzaken, diverse restaurants, is het Chassé theater en bioscoop Pathé. Het centrum van Breda heeft een groot aantal evenementen zoals het carnaval, Singelloop en diverse muziekfeesten zoals Jazz festival en Breda Live. In de omgeving zijn sportvoorzieningen, het Mastbos en het Liesbos. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting Rotterdam, Antwerpen (A16), Utrecht (A27), Eindhoven en Bergen op Zoom (A58).

Bijzonderheden
In de koopakte zal een waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen van 10% van de koopsom. Mocht u een financiering wensen dan is het financieringsvoorbehoud standaard 6 weken.

Inhoud tekst
Alhoewel zorgvuldigheid is betracht, wordt voor de inhoud van deze tekst en afmetingen noch door de eigenaar, noch door verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor onjuistheid van vermelde gegevens en afmetingen. Door Mechel B.V. wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op uitkering geeft.

Mechel Makelaardij
Voor meer informatie en/of een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Mechel Makelaardij
Dreef 3
4813 ED Breda
076-5154203

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
137 m2
Bouwjaar
2008
Inhoud
507 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres