HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 11
Kroonstraat A 10,6019AS Wessem

Kroonstraat A 10

6019AS Wessem

62 m2 / 16 m2
Vraagprijs € 105.000,-
k.k.
Corio Makelaars B.V.
Foto's
Omschrijving

Deze voormalige schuur is in 1990 verbouwd tot 4 wooneenheden. De bovenwoning is gelegen aan de straatzijde met (fietsen)berging op begane grond, op de eerste verdieping ligt de woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer, tweede berging, ruime badkamer en nog nader af te werken tweede verdieping waar extra slaapkamer(s) gerealiseerd kunnen worden.
De Kroonstraat is een karakteristieke straat, gelegen in het centrum van Wessem met de gezellige Maasboulevard op enkele minuten loopafstand.
Indeling
Entree, hal voorzien van tegelvloer met trapopgang, meterkast en toegang tot de ruime (fietsen)berging ca. 7m².Eerste verdieping
Overloop voorzien van laminaatvloer welke doorloopt in de woonkamer en slaapkamer.
De woonkamer met open keuken is gelegen aan de voorzijde totaal ca. 3,77 x 6,90 m. In het keukengedeelte met tegelvloer, is een eenvoudige keukenopstelling zonder apparatuur en een praktische diepe muurkast aanwezig.
Slaapkamer 3,56 x 3,45 m. met dakkapel voorzien van rolluik en inbouwkast.
In de tweede berging 3,44 x 2 m. is voldoende ruimte om een vaste trap te realiseren, waardoor eenvoudig ca. 25 m² woonruimte toegevoegd kan worden.
Te moderniseren geheel betegelde badkamer 2,28 x 2,36 m. voorzien van douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.

Tweede verdieping
Op deze verdieping zijn 1 à 2 extra slaapkamers te realiseren: deze ruimte is ca. 7,32 breed x 3,50 diep bij een stahoogte van 1,50 m. (nokhoogte 2,72 m.)
Tevens is hier de opstelplaats voor de c.v. ketel.Bijzonderheden
Dit is geen appartementsrecht, maar betreft een zelfstandige bovenwoning.

Houten kozijnen met enkel glas
C.v. ketel 2011 Bosch HR eigendom
Meterkast, modern, voldoende groepen, aardlekschakelaars, gas- en watermeter
Dak nageïsoleerd
Houten verdiepingsvloer

De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De waarborgsom of bankgarantie dient op de uiterlijke afloopdatum van de ontbindende voorwaarden gestort te zijn jegens de betrokken notaris. Indien er geen sprake is van ontbindende voorwaarden, zal het bedrag binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst moeten worden gestort op de derdenrekening. Over de waarborgsom dan wel bankgarantie wordt door de verkoper geen rente vergoed.

Corio Makelaars B.V. heeft met de meeste zorg informatie samengesteld doch kunnen we ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Woonoppervlakte
62 m2
Perceeloppervlakte
16 m2
Bouwjaar
1990
Inhoud
344 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres