HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 62
Meidoornstraat  1,6134VN Sittard

Meidoornstraat 1

6134VN Sittard

96 m2 / 208 m2
Vraagprijs € 189.000,-
k.k.
Wij Makelaars
Foto's
Omschrijving

Slimmer kopen.
Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule.
Kopen zonder kosten.
Kopen zonder eigen vermogen.
Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen!
Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar.

Hoekwoning met ruime aanbouw op een centrale locatie in Sittard, nabij het centrum en tevens gunstig gelegen ten opzichte van de grote verbindingswegen.

Indeling:

SOUTTERAIN:
Provisieruimte (ca. 3.96 * 1.94 m).

BEGANE GROND:
De entree met tegelvloer met daaraan gelegen de meterkast, het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de kelder.
Vanuit de entree is er toegang tot de woonkamer en de keuken. De woonkamer (ca. 6.82 * 3.31 m) heeft een nette laminaatvloer en karakteristieke kachel. Een open doorgang leidt naar de aanbouw (ca. 5.28 * 4.12 m) met dezelfde nette vloer en tuindeur naar de achtertuin. De gesloten keuken (ca. 2.73 * 1.86 m) heeft een tegelvloer, houten afwerking en is voorzien van de voorname apparatuur.

BUITEN:
De achtertuin is heel onderhoudsvriendelijk, geheel beklinkerd en voorzien van een terrasoverkapping. Vanuit de tuin is er toegang tot de vrijstaande garage (ca. 6.45 * 3.51m). Deze is vanaf de zijkant van het perceel bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING:
Vanuit de overloop is er toegang tot de badkamer en 3 slaapkamers. De slaapkamers, I (ca. 3.60 * 3.51 m) en II (ca. 3.36 * 2.55 m). De derde kamer (ca. 1.91 * 1.72 m) is net als de twee slaapkamers voorzien van een nette laminaatvloer.
De badkamer (ca. 2.74 * 1.74 m) is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, douche en een wastafel met meubel.

TWEEDE VERDIEPING:
Via vaste trap bereikbare bergzolder (ca. 5.37 * 5.20 m) met laminaat, veel bergruimte en CV-opstelling.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
96 m2
Perceeloppervlakte
208 m2
Bouwjaar
1948
Inhoud
373 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres