HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 173
Kaalheidersteenweg  146,6467AE Kerkrade

Kaalheidersteenweg 146

6467AE Kerkrade

187 m2 / 2855 m2
Vraagprijs € 300.000,-
k.k.
LASSOO Makelaars en Financieel Adviseurs
Foto's
Omschrijving

Vrijstaande bungalow met dubbele garage en een presentatieruimte (voormalige bloemisterij), gelegen op een royaal perceel met paardenstal, tuin en huisweide aan de achterzijde. Het gehele perceel is 2855 m² !!!
Rustig en terug getrokken gelegen in de woonwijk "Kaalheide" en in de directe nabijheid
van diverse uitvalswegen (Ringweg). De Woning is ruim van opzet en beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers, een grote ontvangsthal met kantoor en keukentje. Geschikt voor werken aan huis of het realiseren van een duo woning/bungalow. Het pand heeft twee huisnummers (146-148). De bestemming is wonen !!

Indeling 1 Woning:
Entree/hal aan de linkerzijde, bereikbaar via een eigen weg/pad.
Woonkamer (ca. 7.87 x 5.00m) voorzien van een sfeervolle open haard met schouwpartij
met doorloop naar open keuken (ca. 3.76 x 2.68m) met een L-vormige keukeninstallatie met inbouwapparatuur: keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast en een onderbouw wasemkap.
naar de achterzijde naar badkamer 2 voorzien van een douche, toilet en wastafel. Aangrenzend slaapkamer 1 (5.21 x 4.52 m) met een deur naar de tuin en terrasje.
Vanuit de woonkamer is er een gang naar de voorzijde met 2 slaapkamers, badkamer en een separate toiletruimte.
- Slaapkamer 2: 5.30 x 4.47m).
- Slaapkamer 3: 5.30m x 3.60m).
Geheel betegelde badkamer 1 (ca. 5.20 x 2.24m) voorzien van een ligbad, wastafel, toilet en een soort open sauna met infra rood lampen.

Indeling 2 Voormalige bedrijfsruimte/bloemisterij:
Bereikbaar via een centrale ingang/hal/ontvangstruimte aan de voorzijde (ca. 50m²) met een open verbinding naar een kantoorruimte (ca.30m²), een gesloten keukentje (ca. 9m²) met een eenvoudig keukenblok, berging/garderobe met een zeer uitgebreide meterkast.
Vanuit de ontvangstruimte is er toegang naar de A) de woning, B) de garage/berging (samen ca.87m²) naar de voorzijde tot aan de weg met twee garagepoorten en C) een vanuit de ontvangstruimte zichtbare werkruimte/showroom (ca. 113m²) voorzien van een tegelvloer een separate opslagruimte met de aansluitingen voor de cv installatie (Bosch HR combiketel).
Via een deur aan de achterzijde van deze ruimte is de paardenstal (ca. 72 m²) bereikbaar met twee paardenboxen en een hooiopslag. Van hieruit is de grote omheinde huisweide (ca. 1500m²). Deze huisweide is eveneens toegankelijk via de eigen weg aan de linkerzijde van het pand.

Enkele bijzonderheden:
Het oorspronkelijke bouwjaar van het pand is 1925. Echter van dit oorspronkelijke pand is niets terug te vinden.
In de 70er en 80er jaren heeft er een grootschalige verbouwing plaatsgevonden en heeft het pand de huidige vorm gekregen: Bungalow met een bedrijfs/retail bestemming. De huidige bestemming is uitsluitend "wonen"met de mogelijkheid tot werken aan huis.
De woonoppervlakte van de bungalow is ca.187 m²!
De CV ketel is eigendom en in onderhoud bij Hesi.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste).
Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Uw makelaar voor dit pand is Roy Ubachs

Kijk ook eens Lassoo Makelaars.nl op Facebook en Twitter

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
187 m2
Perceeloppervlakte
2855 m2
Bouwjaar
1925
Inhoud
1450 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres