HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 67
Van den Houte Willemsplein  5,3361XR Sliedrecht

Van den Houte Willemsplein 5

3361XR Sliedrecht

97 m2 / 199 m2
Vraagprijs € 359.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving

Apotheker Van den Houte Willems is rond 1900 één van de initiatiefnemers van woonwijk de ‘oude uitbreiding’ van Sliedrecht. Niet voor niets draagt één van de mooiste plekjes van deze wijk zijn naam. Op de hoek van de A.W. de Landgraafstraat en het Van den Houte Willemsplein staat al ruim een eeuw lang een prachtig vrijstaand woonhuis. Deze fraai vormgegeven woning mogen wij nu met gepaste trots TE KOOP aanbieden. Voor de liefhebber van kwaliteit, detaillering, nostalgie en karakter is dit huis letterlijk en figuurlijk een droomhuis. Vrijwel de gehele woning is in originele staat met diverse elementen om van te watertanden. Zo is bijvoorbeeld de granieten vloer in de hal nog in takt, zijn er diverse glas-in-lood-raampartijen, een originele kamer-en-suitekast, fraaie stucplafonds met sierlijsten en ornamenten, etc.

Achter op het perceel staat een stenen garage (8 x 2.35 meter) met vliering. De tuin is achter en grotendeels naast de woning gesitueerd en aangelegd met straatwerk, gazon, fruitbomen en een notenboom. De woning verkeert bouwkundig in goede staat en is het meer dan waard om gerenoveerd en geüpdate te worden naar de huidige woon- en comforteisen. U moet naast het vervangen van keuken en badkamer rekening houden met verouderde installaties en enkele beglazing.

Begane grond: voorportaal met groepenkast, hal met toegang tot toilet, kelder (stahoogte), voorkamer, achterkamer en keuken. De woonkamer is opgedeeld in een voor- en achterkamer doormiddel van kamer-en-suite schuifdeuren. De voorkamer heeft een erker met ‘havenzicht’ aan de voorzijde. De achterkamer beschikt over openslaande deuren naar de tuin. De keuken is v.v. een eenvoudig keukenblok en geeft toegang tot het achterportaal. Dit achterportaal/bijkeuken is v.v. een witgoedaansluiting en toegang tot de tuin.

1e Verdieping: ruime overloop met dakkapel, 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is v.v. een vrijstaand ligbad. Zowel de overloop als de slaapkamers zijn v.v. fraaie balkenplafonds met kraaldelen.

2e Verdieping: een opgedeelde zolder met een nokhoogte van 3 meter. Deze verdieping is bereikbaar met een vlizotrap. Het realiseren van een vaste trap behoort tot de mogelijkheden.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
97 m2
Perceeloppervlakte
199 m2
Bouwjaar
1919
Inhoud
445 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres